Blijf op de hoogte van de nieuwste Reels-advertenties – Een complete gids

Deel dit bericht

Reels Advertentie-updates

Collectie-advertenties voor Reels

Meta heeft onlangs enkele updates aangekondigd voor Reels advertenties, precies op tijd voor het vakantieseizoen. Een van de nieuwe functies is Collectie-advertenties voor Reels, waarmee adverteerders een grote video of afbeelding kunnen tonen samen met een rij vierkante afbeeldingen onderaan. Deze opstelling is perfect om gerelateerde producten te promoten en kijkers te verleiden om meer te ontdekken.

Reels Carrouseladvertenties met meerdere bestemmingen

Nog een spannende update is de introductie van Reels Carrouseladvertenties met meerdere bestemmingen. Met deze functie kunnen adverteerders nu Reels carrousels maken die kijkers naar meerdere bestemmingen leiden. Dit betekent dat ze verschillende links kunnen opnemen in de carrousel, wat zorgt voor meer flexibiliteit bij het genereren van verkeer naar verschillende landingspagina’s of productpagina’s.

Verbeteren van advertentiemogelijkheden

Deze updates voor Reels advertenties bieden nieuwe mogelijkheden voor adverteerders om het meeste te halen uit hun digitale marketinginspanningen. Door gebruik te maken van Collectie-advertenties voor Reels kunnen ze een reeks van gerelateerde producten tonen in een boeiend formaat dat de aandacht van kijkers trekt. Bovendien voegt de introductie van Reels Carrouseladvertenties met meerdere bestemmingen meer functionaliteit toe, waardoor adverteerders hun publiek kunnen begeleiden naar specifieke bestemmingen en hun conversieratio kunnen optimaliseren.

Deze updates maken deel uit van de voortdurende inspanningen van Meta om de advertentie-ervaring op haar platforms te verbeteren en marketeers innovatieve tools te bieden om hun doelgroep te bereiken. Met de groeiende populariteit van Reels zullen adverteerders deze updates zeker verwelkomen, omdat ze impact willen maken tijdens het vakantieseizoen en daarna.

Bron: Jon Loomer Digital

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Hoe werkt Google Ads?
Google Ads

Hoe werkt Google Ads?

Hoe werkt Google Ads? Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een krachtig platform voor online adverteren dat bedrijven in staat stelt om hun

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op