Breng uw pagina tot leven met advertentiepublicatie

Deel dit bericht

Advertenties opnieuw publiceren op uw pagina

Een fout met betrekking tot Meta Page Posts verhinderde het kunnen publiceren van advertenties op pagina’s voor linkadvertenties. Deze kwestie is echter opgelost en het is nu weer mogelijk om advertenties op uw pagina te publiceren.

Vorige beperking met linkadvertenties

Voorheen was het alleen mogelijk om advertenties op pagina’s te publiceren met behulp van video’s. Linkadvertenties konden niet op pagina’s worden gepubliceerd vanwege de bug met betrekking tot Meta Page Posts. Deze beperking veroorzaakte frustratie bij gebruikers die hun inhoud liever wilden promoten via linkadvertenties.

Foutoplossing

Nadat er talloze opmerkingen waren ontvangen over dit probleem, is de bug met betrekking tot Meta Page Posts, die de beperking veroorzaakte, opgelost. Nu kunnen paginabeheerders zowel video’s als linkadvertenties publiceren op hun pagina’s.

Verbeterde advertentiemogelijkheden

Deze foutoplossing heeft paginabeheerders verbeterde advertentiemogelijkheden geboden. Ze kunnen nu kiezen tussen het gebruik van video’s of linkadvertenties om hun inhoud te promoten, afhankelijk van hun voorkeuren en doelstellingen.

Al met al heeft het oplossen van de bug met betrekking tot Meta Page Posts de beperking die het publiceren van linkadvertenties op pagina’s voorkwam, verholpen. Paginabeheerders kunnen nu weer genieten van de mogelijkheid om advertenties op hun pagina’s te publiceren, waardoor hun advertentiemogelijkheden verbeteren en ze hun inhoud beter kunnen promoten.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Hoe werkt Google Ads?
Google Ads

Hoe werkt Google Ads?

Hoe werkt Google Ads? Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een krachtig platform voor online adverteren dat bedrijven in staat stelt om hun

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op