Instellen Standaard Begunstigde & Betaler

Deel dit bericht

Stel een standaardbegunstigde en betaler in

Nieuwe regels in de Europese Unie vereisen dat u aangeeft wie er profiteert en wie er betaalt voor uw advertentie wanneer u zich richt op mensen in specifieke landen in Europa. Dit wordt gedaan in de advertentieset. Meta heeft nu een controle gemaakt binnen uw Advertentieaccountinstellingen om een standaardbegunstigde en betaler in te stellen.

Aanduiding van de begunstigde en betaler in de advertentieset

Onder de nieuwe regels in de Europese Unie is het belangrijk om duidelijk aan te geven wie er profiteert van uw advertentie en wie ervoor betaalt wanneer u zich richt op mensen in specifieke landen in Europa. Deze informatie wordt nu vastgelegd in de advertentieset. Om aan deze voorschriften te voldoen, heeft Meta een nieuwe functie geïntroduceerd binnen uw Advertentieaccountinstellingen waarmee u een standaardbegunstigde en betaler kunt instellen.

Nieuwe controle in Advertentieaccountinstellingen

Met de nieuwste update wil Meta het adverteerders gemakkelijker maken om te voldoen aan de vereisten van de Europese Unie met betrekking tot de informatie over begunstigden en betalers. Door toegang te krijgen tot uw Advertentieaccountinstellingen, vindt u nu een controle waarmee u een standaardbegunstigde en betaler kunt instellen voor uw advertenties gericht op het Europese publiek.

Door een standaardbegunstigde en betaler in te stellen, kunt u ervoor zorgen dat de juiste informatie automatisch wordt opgenomen in uw advertenties, zodat ze voldoen aan de nieuwe regels. Deze controle biedt een handige en efficiënte oplossing voor adverteerders die vaak landen in Europa targeten en zich moeten houden aan de voorschriften voor de identificatie van begunstigden en betalers.

Maak gebruik van deze nieuwe functie om ervoor te zorgen dat uw advertenties voldoen aan de eisen die zijn gesteld door de Europese Unie. Door een standaardbegunstigde en betaler in te stellen, kunt u het proces vereenvoudigen van het aangeven wie profiteert en wie betaalt voor uw advertenties wanneer u specifieke landen in Europa target.

Blijf op de hoogte van de laatste updates en functies van Meta om voorop te blijven lopen in uw digitale marketingstrategieën en te voldoen aan relevante voorschriften.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op