Limiet instellen voor uitgaven op account

Deel dit bericht

Een accountlimiet instellen voor uitgaven

Het beperken van je uitgaven aan je account kan een handige manier zijn om je kosten te beheren en ervoor te zorgen dat je binnen je budget blijft. Gelukkig biedt Google Ads een eenvoudig te volgen proces voor het instellen van een accountlimiet voor uitgaven.

Toegang tot betalingsactiviteit

Om te beginnen, navigeer naar het gedeelte Facturering in je Google Ads-account. Binnen het gedeelte Facturering vind je een tabblad met de naam Betalingsactiviteit. Klik op dit tabblad om verder te gaan.

Openen van betalingsinstellingen

Als je op de Betalingsactiviteit pagina bent, zoek dan de knop “Betalingsinstellingen”. Deze knop moet duidelijk zichtbaar zijn. Klik op deze knop om toegang te krijgen tot de pagina Betalingsinstellingen.

Navigeren naar accountlimiet voor uitgaven

Scroll op de pagina Betalingsinstellingen naar beneden totdat je de sectie met de naam Accountlimiet voor uitgaven bereikt. Hier vind je de optie om een limiet in te stellen voor je account.

Het instellen van de limiet

Om de limiet in te stellen, klik je op de drie stipjes aan de rechterkant van de sectie Accountlimiet voor uitgaven. Er verschijnt een dropdownmenu. Selecteer vanuit dit menu de optie die zegt “Limiet instellen”.

Zodra je op “Limiet instellen” hebt geklikt, verschijnt er een nieuw venster waar je de gewenste accountlimiet voor uitgaven kunt invoeren. Typ eenvoudig het bedrag in dat je als limiet wilt instellen en klik op de “Opslaan” knop om je selectie te bevestigen.

Dat is het! Je hebt succesvol een accountlimiet voor uitgaven ingesteld voor je Google Ads-account. Dit zal je helpen om je budget nauwlettend te beheren en te voorkomen dat je te veel uitgeeft.

Onthoud, het is altijd een goed idee om regelmatig je limiet te controleren en aan te passen op basis van je advertentiedoelen en financiële mogelijkheden.

Bron: Jon Loomer Digital

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Hoe werkt Google Ads?
Google Ads

Hoe werkt Google Ads?

Hoe werkt Google Ads? Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een krachtig platform voor online adverteren dat bedrijven in staat stelt om hun

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op