Maximale controle over winkelplaatsing voor verbeterde e-commercevoordelen

Deel dit bericht

Voordelen van Advantage+ Plaatsingscontroles

Meta heeft een spannende nieuwe functie geïntroduceerd voor Advantage+ Shopping-campagnes – plaatsingscontroles. Voorheen hadden adverteerders geen controle over de plaatsingen voor hun Advantage+ campagnes. Met de nieuwste update hebben adverteerders nu echter de mogelijkheid om hun plaatsingen te beheren.

Hoe u toegang krijgt tot plaatsingscontroles

Als u wilt profiteren van de nieuwe functie voor plaatsingscontroles, volgt u deze eenvoudige stappen:

  1. Ga naar uw Advertentieaccountinstellingen
  2. Zoek het tabblad Accountinstellingen bovenaan
  3. Klik op “Plaatsingscontroles”

Door de optie “Mijn bedrijf kan alleen…” in te schakelen, hebben adverteerders nu meer invloed op waar hun Advantage+ Shopping-advertenties worden weergegeven.

Verbetering van de flexibiliteit van adverteerders

Deze nieuwe functie van Meta biedt niet alleen meer flexibiliteit voor adverteerders, maar geeft ze ook meer controle over hun Advantage+ Shopping-campagnes. Met de mogelijkheid om plaatsingen te beheren, kunnen adverteerders er nu voor zorgen dat hun advertenties worden weergegeven op de meest relevante en converterende locaties.

Dus, als u uw Advantage+ Shopping-campagne wilt optimaliseren en controle wilt hebben over uw plaatsingen, moet u zeker de nieuwe plaatsingscontroles in uw Advertentieaccountinstellingen bekijken.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste functies op het gebied van digitale marketing door Jon Loomer Digital te volgen.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Hoe werkt Google Ads?
Google Ads

Hoe werkt Google Ads?

Hoe werkt Google Ads? Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een krachtig platform voor online adverteren dat bedrijven in staat stelt om hun

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op