Meester worden van Toewijzingsinstellingen: Een gids voor het vergelijken van opties

Deel dit bericht

Gebruik Vergelijkingsinstellingen voor Toeschrijving

Context is Belangrijk

Het is frustrerend dat veel adverteerders het belang van context over het hoofd zien bij het analyseren van conversiegegevens. Het simpelweg accepteren van deze cijfers kan leiden tot onnauwkeurige conclusies en gemiste kansen.

Het Volledige Plaatje Krijgen

Gelukkig biedt Google Ads een oplossing voor dit probleem. Door toegang te krijgen tot het vervolgkeuzemenu ‘Kolommen’ en ‘Vergelijkingsinstellingen voor Toeschrijving’ te selecteren, kunnen adverteerders een uitgebreid begrip krijgen van hun conversies.

Alle Opties Selecteren

Om echt grip te krijgen op het effect van verschillende toeschrijvingsmodellen, wordt aangeraden om alle beschikbare opties te selecteren. Deze omvatten:

  • 1-daagse weergave
  • 1-daagse betrokken weergave
  • 1-daagse klik
  • 7-daagse klik
  • 28-daagse klik

Door meerdere toeschrijvingsbenaderingen te overwegen, kunnen adverteerders waardevolle inzichten ontdekken die anders over het hoofd waren gezien.

Voor App-advertenties

Als je app-advertenties gebruikt, is het belangrijk om hier rekening mee te houden. Het vergelijken van toeschrijvingsinstellingen kan je helpen om een beter begrip te krijgen van de effectiviteit en impact van je app-promoties.

Laat belangrijke gegevens niet door je vingers glippen. Maak gebruik van de mogelijkheid om toeschrijvingsinstellingen te vergelijken in Google Ads en krijg een dieper inzicht in de prestaties van je advertenties.

Bron: Jon Loomer Digital

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Hoe werkt Google Ads?
Google Ads

Hoe werkt Google Ads?

Hoe werkt Google Ads? Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een krachtig platform voor online adverteren dat bedrijven in staat stelt om hun

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op