Omarm Imperfectie: Leer je inspanningen te omarmen

Bereid zijn om slecht te zijn

Het is vandaag precies een jaar geleden dat ik dit zei in een video op TikTok. Die video was inderdaad slecht. Maar dat was juist de hele bedoeling. Ik probeerde niet iets te maken dat slecht was. Ik wist gewoon dat, hoe hard ik ook mijn best deed,…

De belangrijkheid van falen omarmen

Eén van de belangrijkste lessen die ik heb geleerd op mijn reis in digitale marketing is het belang van falen omarmen. Veel mensen zijn bang voor falen en zullen er alles aan doen om het te vermijden. Echter, de waarheid is dat falen onvermijdelijk is, vooral wanneer we iets nieuws proberen of onze grenzen verleggen…

In het slechte duiken

In de razendsnelle digitale wereld van vandaag is er vaak druk om altijd op je topniveau te presteren en perfect werk af te leveren. Echter, deze mindset kan verlammend zijn en ons ervan weerhouden om risico’s te nemen en nieuwe dingen te proberen. Daarom is het belangrijk om in het slechte te duiken…

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Deel dit bericht

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op