Ontdek de Verdwijning van Ads Manager Updates

Deel dit bericht

Nieuwe update: Verdwenen Ads Manager Updates

Op de hoogte blijven wordt moeilijker

Voor iedereen die vertrouwt op het op de hoogte blijven van Ads Manager veranderingen is er slecht nieuws – de Ads Manager Updates zijbalk is op mysterieuze wijze verdwenen. Deze verdwijning heeft talloze adverteerders verbaasd achtergelaten en zich afvragend waar ze de laatste updates over het platform kunnen vinden.

Vermissing: Het Help-icoon

Als je jezelf verward voelt terwijl je door Ads Manager navigeert, vrees niet – er is nog steeds een manier om toegang te krijgen tot de informatie die je nodig hebt. Klik gewoon op het Help-icoon aan de linkerkant van de interface. Hoewel dit op het eerste gezicht niets lijkt te maken te hebben met de verdwenen Ads Manager updates, bevat het de sleutel tot het vinden ervan.

De verborgen optie

Zodra je op het Help-icoon hebt geklikt, wacht er een onverwachte onthulling op je. Aan de rechterkant van het scherm, waar Ads Manager updates vroeger werden weergegeven, zie je nu een leegte. Maar maak je geen zorgen, alle hoop is niet verloren. Meta, de technologiereus achter het platform, heeft dit probleem proactief aangepakt door een Help-artikel te bieden dat wat meer duidelijkheid geeft over de situatie.

Blijf op de hoogte en voorkom dat je in het donker blijft – door vertrouwd te raken met dit behulpzame artikel kun je gemakkelijk door de veranderingen en updates in Ads Manager navigeren. Kennis is tenslotte macht.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op