Optimale Plaatsingstrategie: Wanneer alle plaatsingen gebruiken.

Deel dit bericht

Wanneer moet je alle plaatsingen gebruiken?

Waarom adverteerders de voorkeur geven aan handmatige plaatsingselectie

Adverteerders geven vaak de voorkeur aan het handmatig selecteren van plaatsingen in plaats van te vertrouwen op Advantage+ Plaatsingen. Dit komt doordat handmatige selectie hen meer controle geeft over waar hun advertenties worden weergegeven en hen in staat stelt specifieke doelgroepen of websites te targeten die passen bij hun merk. Deze strategie is echter niet altijd de meest kosteneffectieve optie bij het optimaliseren voor conversies.

Het probleem met handmatige plaatsingselectie voor conversies

Wanneer adverteerders conversies als hun prestatiedoel kiezen en handmatig plaatsingen selecteren, kunnen ze hun kosten verhogen. Dit komt doordat de focus alleen op conversies ligt, terwijl het algoritme achter Advantage+ Plaatsingen is ontworpen om zowel kosten als effectiviteit te optimaliseren.

Combineren van plaatsingen voor kosteneffectiviteit

Daarentegen maakt Advantage+ Plaatsingen gebruik van een mix van plaatsingen op basis van kosten en effectiviteit om de gewenste prestatiedoelen te behalen. Door gebruik te maken van het algoritme kunnen adverteerders profiteren van kostenefficiënte plaatsingen die nog steeds conversies genereren. Deze aanpak kan adverteerders helpen om hun return on investment (ROI) te maximaliseren en een breder publiek te bereiken.

De voordelen van alle plaatsingen

Het gebruik van alle plaatsingen kan gunstig zijn in bepaalde scenario’s. Bijvoorbeeld, als een adverteerder de merkbekendheid wil vergroten of de aandacht van een diverse groep demographics wil trekken, kan het gebruik van alle plaatsingen een slimme strategie zijn. Bovendien stelt het de algoritme in staat om kosteneffectieve plaatsingen te vinden die conversies kunnen genereren en tegelijkertijd de kosten minimaliseren.

Het balanceren van controle en kosteneffectiviteit

Uiteindelijk hangt de beslissing tussen handmatige plaatsingselectie en het gebruik van alle plaatsingen af van de doelen en prioriteiten van de adverteerder. Hoewel handmatige selectie meer controle biedt, leidt dit niet altijd tot de meest kosteneffectieve uitkomst bij het optimaliseren voor conversies. Adverteerders moeten hun doelstellingen nauwkeurig evalueren en overwegen gebruik te maken van Advantage+ Plaatsingen om een balans te vinden tussen controle en kosteneffectiviteit.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op