Optimaliseer je Ads Manager met deze aangepaste metriek

Deel dit bericht

Ads Manager Heeft Deze Aangepaste Metriek Nodig

Ik vind de functie voor het vergelijken van toewijzingsinstellingen geweldig, maar het zorgt voor een chaos. Als je alle vijf de toewijzingsvensters aanvinkt, voegt het vijf extra kolommen toe aan Ads Manager. En het voegt niet alleen vijf kolommen toe. Het voegt vijf kolommen toe aan ELKE CONVERSIE-metriek. En je moet wiskunde doen om…

Aangepaste Metriek: Vereenvoudiging van Ads Manager

Ads Manager is een krachtige tool voor het beheren van advertentiecampagnes op platforms zoals Google Ads. Een functie die echter voor enige verwarring kan zorgen, is het vergelijken van toewijzingsinstellingen. Hoewel deze functie waardevolle inzichten biedt in de effectiviteit van verschillende toewijzingsvensters, kan het ook de interface vervuilen met onnodige kolommen.

Wanneer je alle vijf toewijzingsvensters inschakelt, voegt Ads Manager vijf extra kolommen toe om de gegevens voor elk venster weer te geven. Dit zorgt niet alleen voor visuele rommel, maar voegt ook onnodige complexiteit toe aan het rapportageproces. Elke conversiemetriek heeft nu vijf extra kolommen waar rekening mee moet worden gehouden, waardoor gebruikers handmatige berekeningen moeten uitvoeren om de gegevens effectief te analyseren.

Een Oplossing: Introducing a Custom Metric

Om de interface van Ads Manager te vereenvoudigen en de bruikbaarheid te verbeteren, is het belangrijk om een aangepaste metriek te hebben die het rapportageproces stroomlijnt. Deze aangepaste metriek zou de gegevens van de vijf toewijzingsvensters consolideren tot één enkele, gemakkelijk toegankelijke kolom.

Door een aangepaste metriek te maken, kunnen adverteerders de moeite vermijden om om te moeten gaan met meerdere kolommen voor elke conversiemetriek. In plaats daarvan kunnen ze de gegevens op een meer gestroomlijnde en efficiënte manier bekijken en analyseren. Dit bespaart niet alleen tijd, maar maakt het ook gemakkelijker om op data gebaseerde beslissingen te nemen op basis van de prestaties van campagnes.

Het introduceren van een aangepaste metriek in Ads Manager zou een belangrijke stap zijn in het verbeteren van de gebruikerservaring en het verhogen van de algehele efficiëntie van het beheer van advertentiecampagnes. Met een vereenvoudigde interface kunnen adverteerders zich meer richten op het analyseren van de gegevens en het optimaliseren van hun campagnes, wat leidt tot betere resultaten en een hoger rendement op investering.

Ter afsluiting, Ads Manager heeft een aangepaste metriek nodig die het rapportageproces vereenvoudigt en de rommel veroorzaakt door de vergelijkings- toewijzingsinstellingen elimineert. Dit zou de bruikbaarheid aanzienlijk verbeteren en adverteerders in staat stellen beter geïnformeerde beslissingen te nemen op basis van de prestaties van hun campagnes.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Hoe werkt Google Ads?
Google Ads

Hoe werkt Google Ads?

Hoe werkt Google Ads? Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een krachtig platform voor online adverteren dat bedrijven in staat stelt om hun

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op