Meta advertentiebeheer

Profiteer van meer waarde met Advantage+ Winkelen

Update voor Advantage+ Shopping-campagnes

Er is een spannende update doorgevoerd in Advantage+ Shopping-campagnes, waarmee adverteerders nog meer controle en flexibiliteit krijgen. Een van de belangrijkste veranderingen is de toevoeging van een dropdown-menu voor het prestatiedoel bij het maken van een campagne. Het is echter belangrijk op te merken dat nog niet alle adverteerders toegang hebben tot deze verandering.

Verbeterde prestatieoptimalisatie

Met de bijgewerkte Advantage+ Shopping-campagnes hebben adverteerders nu de mogelijkheid om een specifiek prestatiedoel voor hun campagnes in te stellen. Standaard is het prestatiedoel ingesteld om “Aantal conversies maximaliseren” te maximaliseren. Met het dropdown-menu kunnen adverteerders nu een andere optie kiezen die het beste aansluit op hun campagnedoelstellingen.

Maatwerkdoelstellingen behalen

De introductie van het dropdown-menu stelt adverteerders in staat een prestatiedoel te selecteren dat verder gaat dan alleen het maximaliseren van conversies. Dit geeft adverteerders de flexibiliteit om zich te richten op andere belangrijke prestatie-indicatoren, zoals het maximaliseren van omzet of het verhogen van het rendement op advertentie-uitgaven.

Al met al biedt de recente update voor Advantage+ Shopping-campagnes adverteerders meer controle en aanpassingsmogelijkheden. Door een dropdown-menu voor prestatiedoelen te presenteren, kunnen adverteerders nu het doel kiezen dat het beste past bij hun campagnedoelen. Of het nu gaat om het maximaliseren van conversies, het verhogen van de omzet of het verbeteren van het rendement op advertentie-uitgaven, adverteerders kunnen hun Advantage+ Shopping-campagnes optimaliseren om de gewenste resultaten te behalen.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Deel dit bericht

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op