Reserveringsaankoop Type: De Nieuwe Vervanging van Bereik en Frequentie

Deel dit bericht

Reserveringstype vervangt Bereik en Frequentie als aankoopoptie voor advertenties

Er is een spannende ontwikkeling in de wereld van digitale marketing en Google Ads. Meta, het moederbedrijf van Facebook, introduceert een nieuw reserveringstype genaamd Reservering om de traditionele aankoopopties voor Bereik en Frequentie te vervangen. Deze verandering heeft als doel adverteerders meer flexibiliteit en controle te bieden over hun advertentiecampagnes.

Wat is een Reserveringstype?

Een reserveringstype is een geavanceerde advertentieoplossing waarmee adverteerders een specifieke voorraad van advertentieplaatsingen kunnen reserveren voor een bepaalde periode. In tegenstelling tot de aankoopopties voor Bereik en Frequentie, die een vooraf bepaald aantal weergaven binnen een bepaalde tijd boden, stelt Reservering adverteerders in staat om gegarandeerde weergaven te boeken voordat de campagne begint.

Dit nieuwe aankoopoptie is met name gunstig voor adverteerders die een bepaald niveau aan advertentievoorraad nodig hebben en willen garanderen dat hun advertenties worden weergegeven op populaire plaatsingen tijdens specifieke evenementen of campagnes. Door de voorraad van tevoren te reserveren, hebben adverteerders meer controle over waar en wanneer hun advertenties worden weergegeven.

Wat gaat er veranderen?

Met de introductie van het Reserveringstype zullen Bereik en Frequentie niet langer beschikbaar zijn als zelfstandige opties voor adverteerders. Dit betekent echter niet dat adverteerders geen toegang meer hebben tot Bereik en Frequentie statistieken. Sterker nog, deze statistieken zullen nu worden opgenomen in de Campaign Planner tool, waardoor adverteerders een uitgebreider overzicht krijgen van de prestaties van hun advertentiecampagne.

De Campaign Planner tool stelt adverteerders in staat om de bereik en frequentie van hun advertentiecampagnes te plannen, optimaliseren en schatten. Deze nieuwe tool biedt adverteerders waardevolle inzichten en aanbevelingen om hen te helpen geïnformeerde beslissingen te nemen over hun advertentiestrategieën.

Tot slot

De introductie van het Reserveringstype door Meta is een belangrijke ontwikkeling in de wereld van digitale advertenties. Deze nieuwe aankoopoptie biedt adverteerders meer flexibiliteit en controle over hun advertentiecampagnes, waardoor ze specifieke voorraad van advertentieplaatsingen kunnen reserveren en ervoor kunnen zorgen dat hun advertenties worden weergegeven op populaire plaatsingen tijdens belangrijke evenementen of campagnes. Met de opname van Bereik en Frequentie statistieken in de Campaign Planner tool hebben adverteerders toegang tot uitgebreidere inzichten om hun campagnes te optimaliseren en betere resultaten te behalen.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op