Testen van Meta-website-evenementen: Een stapsgewijze handleiding

Deel dit bericht

Hoe test je je website-evenementen voor meta?

Stap 1: Toegang tot het Events Manager

Om te beginnen met het testen van je website-evenementen, ga naar het Events Manager. Dit kan worden gedaan door naar je gegevensbronnen te navigeren en de juiste pixel te selecteren.

Stap 2: Ga naar het tabblad Testevenementen

Eenmaal in het Events Manager, zoek het tabblad Testevenementen en klik erop. Dit tabblad stelt je in staat om de setup van je website-evenementen te testen.

Stap 3: Selecteer de websitekanaal

Binnen het tabblad Testevenementen vind je een dropdown-menu met de naam Selecteer Kanaal. Klik op dit menu en kies de optie Website. Deze selectie zorgt ervoor dat je de evenementen specifiek voor je website test.

Stap 4: Bevestig de setup

In deze video begeleiden we je bij het proces om te bevestigen dat de evenementen van je website correct zijn ingesteld. Volg de instructies in de video om de setup van je meta-website-evenementen te valideren.

Houd er rekening mee dat er variaties kunnen zijn in de instructies, afhankelijk van je specifieke setup en platform. Het is belangrijk om de stappen zorgvuldig te volgen die worden uiteengezet in de video of die worden geleverd door de documentatie van je platform om je meta-website-evenementen nauwkeurig te testen.

Het testen van je meta-website-evenementen is cruciaal om ervoor te zorgen dat je tracking accuraat is en dat je belangrijke gegevens met betrekking tot gebruikersinteracties op je website effectief vastlegt. Door deze stappen te volgen en de setup van je evenementen te valideren, kun je vertrouwen hebben in de gegevens die je verzamelt en weloverwogen beslissingen nemen op basis van die gegevens.

Opmerking van de redactie: Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op Jon Loomer Digital.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op