Verhoog de prestaties van je Instagram-advertenties met nieuwe Ads Manager-metriek.

Deel dit bericht

Nieuwe Instagram Conversie Metriek in Ads Manager

Introductie van de Instagram Profielbezoeken Metriek

Een recente toevoeging aan Ads Manager heeft een nieuwe metriek gebracht voor Instagram adverteerders. Meta, het moederbedrijf van Instagram, heeft de conversie locatie voor Instagram Profiel uitgerold voor Verkeerscampagnes. Deze nieuwe functie stelt adverteerders in staat om hun campagnes bij te houden en te optimaliseren op basis van Instagram Profielbezoeken.

Geen voorheen beschikbare Ads Manager Metriek

Vóór deze update hadden adverteerders geen specifieke metriek in Ads Manager om Instagram Profielbezoeken te meten. Dit betekent dat adverteerders niet rechtstreeks de prestaties van hun Instagram Profiel conversielocatie voor Verkeerscampagnes konden beoordelen.

Echter, met de introductie van de Instagram Profielbezoeken metriek, hebben adverteerders nu een toegewerkt meetinstrument om de effectiviteit van hun campagnes in het sturen van gebruikers naar hun Instagram profielen bij te houden en te analyseren.

De Instagram Profielbezoeken metriek kan worden geselecteerd als het Prestatiedoel bij het opzetten van een Verkeerscampagne. Dit stelt adverteerders in staat om zich te richten op het sturen van gebruikers naar hun Instagram profielen en de resultaten te volgen in Ads Manager.

Met deze nieuwe metriek kunnen adverteerders waardevolle inzichten krijgen in hoe hun campagnes presteren qua het genereren van profielbezoeken en hun strategieën dienovereenkomstig optimaliseren. Het biedt een uitgebreider begrip van het gebruikersgedrag en de betrokkenheid op Instagram, waardoor adverteerders geïnformeerde beslissingen kunnen nemen om het succes van hun campagnes te maximaliseren.

Door gebruik te maken van de Instagram Profielbezoeken metriek kunnen adverteerders hun targeting, creatief materiaal en advertentieplaatsing optimaliseren om meer gebruikers aan te moedigen hun Instagram profielen te bezoeken. Dit kan uiteindelijk leiden tot vergrote merkbekendheid, betrokkenheid en potentiële conversies voor bedrijven op het platform.

Ter conclusie, de introductie van de Instagram Profielbezoeken metriek in Ads Manager is een belangrijke update voor adverteerders op Instagram. Met dit nieuwe meetinstrument kunnen adverteerders beter de prestaties van hun campagnes beoordelen in het genereren van profielbezoeken en hun strategieën optimaliseren om hun marketingdoelstellingen te behalen.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Hoe werkt Google Ads?
Google Ads

Hoe werkt Google Ads?

Hoe werkt Google Ads? Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een krachtig platform voor online adverteren dat bedrijven in staat stelt om hun

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op