2023 Google Ads Benchmarks: Een uitgebreide studie

Google Ads uitbesteden

Deel dit bericht

Ontdek de nieuwste Google Ads Benchmarks voor 2023

Presteren je Google Ads-campagnes optimaal?

Als je inzicht wilt krijgen in hoe je Zoekcampagne zich verhoudt tot de benchmarks in de branche, dan heeft een recent uitgevoerde studie van Wordstream in samenwerking met LOCALiQ de antwoorden die je nodig hebt. De studie biedt de nieuwste benchmarks voor de prestaties van Google Ads in 2023.

Waarom zijn Google Ads Benchmarks belangrijk?

Het begrijpen van Google Ads benchmarks is essentieel bij het evalueren van de effectiviteit van je campagnes. Door je prestaties te vergelijken met branchestandaarden kun je gebieden voor verbetering identificeren en de nodige acties ondernemen om je resultaten te verbeteren.

Wat laten de nieuwste benchmarks zien?

De studie uitgevoerd door Wordstream en LOCALiQ biedt belangrijke inzichten in verschillende Google Ads-metrieken en hun benchmarks voor 2023. Deze benchmarks kunnen je helpen een beter begrip te krijgen van waar je naar moet streven wat betreft klikfrequenties (CTR), kosten per klik (CPC), conversieratio’s en meer.

Blijf voorop lopen

Door deze benchmarks op te nemen in je advertentiestrategie, kun je realistische doelen stellen en een stap voor blijven op de concurrentie. Met up-to-date kennis van de branchestandaarden kun je je campagnes optimaliseren voor maximale effectiviteit.

Conclusie

Als je serieus bent over het optimaliseren van je Google Ads-campagnes, is het essentieel om op de hoogte te blijven van de nieuwste benchmarks. De studie uitgevoerd door Wordstream en LOCALiQ biedt waardevolle inzichten in de Google Ads benchmarks voor 2023, waardoor je de prestaties van je campagne kunt beoordelen en op basis van gegevens gefundeerde beslissingen kunt nemen om je ROI te verbeteren.

(Dit artikel is op een betrouwbare en verrassende manier herschreven op basis van het originele artikel getiteld “What Are Good Google Ads Benchmarks In 2023? [STUDY]” gepubliceerd op Search Engine Journal, geschreven door Brooke Osmundson.)

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Hoe werkt Google Ads?
Google Ads

Hoe werkt Google Ads?

Hoe werkt Google Ads? Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een krachtig platform voor online adverteren dat bedrijven in staat stelt om hun

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op