6 Updates voor Publiekgerichte Advertenties van Microsoft Advertising

Google Ads uitbesteden

Deel dit bericht

Laatste updates van Microsoft Advertising

Nieuwe functies voor doelgroepsadvertenties

1. Verbeterde doelgroep targeting

Microsoft Advertising heeft verbeterde doelgroep targeting mogelijkheden geïntroduceerd voor hun doelgroepsadvertenties. Adverteerders kunnen nu aangepaste doelgroepen maken op basis van een combinatie van factoren zoals demografische gegevens, interesse en intentie. Dit zorgt voor meer precieze targeting en berichtgeving om de juiste doelgroep te bereiken.

2. Uitgebreid bereik via LinkedIn profielgegevens

Microsoft Advertising heeft de samenwerking met LinkedIn uitgebreid om LinkedIn profielgegevens te gebruiken voor doelgroep targeting. Adverteerders kunnen nu hun advertenties richten op doelgroepen op basis van hun LinkedIn profielinformatie, zoals functietitel, branche en bedrijfsgrootte. Dit helpt adverteerders professionals te bereiken in specifieke sectoren en beroepen.

3. Uitbreiding van in-markt doelgroep

Microsoft Advertising heeft ook het aanbod van in-markt doelgroepen uitgebreid met nieuwe categorieën en markten. In-markt doelgroepen zijn groepen mensen die actief onderzoek doen en overwegen om een bepaald product of dienst te kopen. Met het uitgebreide aanbod kunnen adverteerders nu een breder scala aan potentiële klanten bereiken met hun doelgroepsadvertenties.

4. Dynamische remarketing

Microsoft Advertising biedt nu dynamische remarketing voor doelgroepsadvertenties. Dit betekent dat adverteerders advertenties kunnen maken die dynamisch producten of diensten laten zien die gebruikers eerder op hun website hebben bekeken. Door gepersonaliseerde advertenties te leveren op basis van het browsegedrag van gebruikers, kunnen adverteerders de kans op conversie vergroten en meer relevante verkeer naar hun websites leiden.

5. Aangepaste doelgroepen met Klantovereenkomst

Microsoft Advertising heeft Klantovereenkomst geïntroduceerd, waarmee adverteerders aangepaste doelgroepen kunnen maken door klant-e-mails of andere identificatiegegevens te uploaden. Door deze gegevens te matchen met Microsoft-gebruikersgegevens, kunnen adverteerders hun advertenties richten op specifieke groepen klanten. Deze functie helpt adverteerders om voormalige klanten te bereiken en herhaalzaken te stimuleren.

6. Concurrentiegericht targeten

Microsoft Advertising heeft concurrentiegerichte targeting mogelijkheden toegevoegd aan hun doelgroepsadvertenties. Adverteerders kunnen hun advertenties nu richten op gebruikers die recentelijk hebben gezocht naar of de websites hebben bezocht van hun concurrenten. Dit stelt adverteerders in staat om rechtstreeks potentiële klanten te targeten die al interesse hebben in vergelijkbare producten of diensten, waardoor de kans op conversie toeneemt.

Herinnering om feedback te geven over Performance Max Open Beta

Microsoft Advertising voert momenteel een open beta uit voor Performance Max-campagnes. Performance Max is een nieuw campagnetype waarmee adverteerders automatisch conversies kunnen maximaliseren over meerdere kanalen, waaronder zoek-, native- en display-advertenties. Microsoft Advertising moedigt adverteerders aan om Performance Max uit te proberen en feedback te geven om de prestaties en functies van het platform te verbeteren.

Door nieuwe functies voor doelgroepsadvertenties aan te bieden en feedback te vragen over Performance Max, blijft Microsoft Advertising zijn advertentieplatform verbeteren en adverteerders effectievere manieren bieden om hun doelgroep te bereiken en conversies te stimuleren.

Het bericht 6 Audience Ads-updates van Microsoft Advertising verscheen eerst op Search Engine Journal.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Hoe werkt Google Ads?
Google Ads

Hoe werkt Google Ads?

Hoe werkt Google Ads? Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een krachtig platform voor online adverteren dat bedrijven in staat stelt om hun

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op