AdMob-beleidsupdate: Indirecte beloningen voor monetisatie

Google Ads uitbesteden

Deel dit bericht

AdMob Updates Beleid: Indirecte Monetaire Artikelen Kunnen Nu Worden Aangeboden als Beloningen

Marketeers Verbeteren Betrokkenheid met Incentives

In een poging om gebruikersbetrokkenheid te verhogen, kunnen marketeers nu profiteren van nieuwe incentives binnen hun advertentie-eenheden. De nieuwste update van het beleid van AdMob staat toe dat indirecte monetaire artikelen worden aangeboden als beloningen. Dit betekent dat marketeers kortingen, loyaliteitspunten en zelfs gratis verzending kunnen aanbieden om hun doelgroep te verleiden en te fascineren.

Verbetering van de Betrokkenheid door middel van Indirecte Monetaire Beloningen

Door indirecte monetaire artikelen zoals kortingen, loyaliteitspunten en gratis verzending op te nemen, hebben marketeers een krachtig instrument om betrokkenheid bij hun doelgroep te vergroten. Deze incentives creëren toegevoegde waarde voor gebruikers, wat hen motiveert om met advertenties om te gaan en de gepromote producten of diensten te verkennen.

Voor deze update waren alleen directe monetaire beloningen toegestaan als incentive. Nu hebben marketeers echter de vrijheid om niet-geldelijke incentives te bieden die resoneren met gebruikers en hen aanzetten tot specifieke acties.

Verhoging van Click-through Rates en Conversies

Deze beleidsupdate heeft het potentieel om aanzienlijke invloed te hebben op click-through rates (CTRs) en conversies. Door indirecte monetaire beloningen aan te bieden, kunnen marketeers gebruikers verleiden om op advertenties te klikken, wat resulteert in een toename van CTRs. Bovendien kunnen deze incentives de aankoopbeslissingen van gebruikers beïnvloeden, wat leidt tot hogere conversieratio’s.

Voortdurende Inspanning van AdMob om de Gebruikerservaring te Verbeteren

De beslissing om indirecte monetaire beloningen als incentives toe te staan, getuigt van de inzet van AdMob om een positieve gebruikerservaring te bieden. Door de opties voor marketeers uit te breiden, streeft AdMob ernaar om meer boeiende advertentie-ervaringen voor gebruikers te creëren.

Met deze beleidsupdate hebben marketeers de mogelijkheid om gebruik te maken van de kracht van incentives en hun advertentiestrategieën te verbeteren. Het opnemen van indirecte monetaire artikelen als beloningen kan zorgen voor een hogere gebruikersbetrokkenheid, een verhoogde CTR en uiteindelijk een hogere conversie.

Houd de nieuwste ontwikkelingen in de beleidsregels van AdMob in de gaten, aangezien ze blijven evolueren om adverteerders en gebruikers beter van dienst te zijn.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op