Bijwerking beleid Google Video-uitgever

Google Ads uitbesteden

Deel dit bericht

Google werkt beleid voor videouitgevers bij

Veranderingen die invloed hebben op videovoorraad

Google heeft updates aangekondigd voor zijn beleid voor videouitgevers die een aanzienlijke invloed zullen hebben op de videovoorraad op zijn platforms. Het herziene beleid is van toepassing op AdSense, Ad Manager en AdMob onder de Google Publisher Policies.

Verzekeren van kwaliteitsadvertenties en gebruikerservaring

Het doel van deze updates is ervoor te zorgen dat alleen hoogwaardige advertenties aan gebruikers worden weergegeven en de algehele gebruikerservaring wordt verbeterd. Google is toegewijd aan het behouden van een veilige en betrouwbare advertentieomgeving voor zowel adverteerders als uitgevers.

Stricter beleid

Het bijgewerkte beleid voor videouitgevers zal strengere richtlijnen implementeren voor videomateriaal dat in aanmerking komt voor monetaire vergoeding. Dit betekent dat bepaalde typen video’s mogelijk geen advertenties meer kunnen tonen of inkomsten kunnen genereren via de advertentieplatforms van Google.

Gevolgen voor adverteerders en uitgevers

Adverteerders en uitgevers moeten zich voorbereiden op het controleren van hun videomateriaal en indien nodig wijzigingen aanbrengen om te voldoen aan het herziene beleid. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat video’s voldoen aan de nieuwe richtlijnen om te kunnen blijven verdienen via de advertentieplatforms van Google.

Door strengere normen te handhaven, streeft Google ernaar een hoog niveau van advertentiekwaliteit en gebruikerservaring te behouden, wat uiteindelijk ten goede komt aan alle partijen binnen het digitale advertentie-ecosysteem.

Deze veranderingen sluiten aan bij de voortdurende inspanningen van Google om de kwaliteit en relevantie van advertenties op zijn platforms te verbeteren en gebruikers een betere online ervaring te bieden.

Al met al dient deze update van het beleid voor videouitgevers van Google als een herinnering aan het belang van naleving van advertentierichtlijnen en de creatie van inhoud die voldoet aan de normen die zijn vastgesteld door toonaangevende platforms zoals Google.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op