Google Ads API v12 Einde van Ondersteuning: Laatste Kans!

Google Ads uitbesteden

Deel dit bericht

Laatste oproep voor Google Ads API v12

Ontwikkelaars worden aangespoord om over te stappen naar een nieuwere versie

Toegang tot de API kan worden beïnvloed als er niet wordt geüpgraded

Google heeft ontwikkelaars die gebruik maken van v12 van de Google Ads API een laatste herinnering gegeven om over te stappen naar een nieuwere versie. De zoekmachinegigant benadrukt het belang van deze migratie om ononderbroken toegang tot de API te garanderen.

Zoals eerder gemeld, zal Google Ads API v12 verouderd worden en ontwikkelaars die nog steeds afhankelijk zijn van deze versie kunnen te maken krijgen met compatibiliteitsproblemen en beperkte functionaliteit. Door over te stappen naar een nieuwere versie kunnen ontwikkelaars profiteren van de nieuwste functies en verbeteringen die Google biedt.

Om een soepele overgang mogelijk te maken, heeft Google uitgebreide documentatie en handleidingen verstrekt om ontwikkelaars te helpen bij het upgraden van hun API-versie. Door over te stappen naar een nieuwere versie kunnen ontwikkelaars blijven profiteren van de kracht en mogelijkheden van het Google Ads-platform zonder obstakels.

Het is cruciaal voor ontwikkelaars om actie te ondernemen en over te stappen naar een ondersteunde versie van de Google Ads API om mogelijke onderbrekingen van hun campagnes en toegang tot essentiële advertentiefuncties te voorkomen. De herinnering van Google dient als een laatste oproep voor ontwikkelaars die v12 gebruiken om de nodige wijzigingen door te voeren en zorg te dragen voor naadloze API-toegang.

Concluderend worden ontwikkelaars die gebruik maken van Google Ads API v12 aangespoord om over te stappen naar een nieuwere versie om ononderbroken API-toegang te garanderen. Het is nu tijd om de nodige upgrades te maken en te profiteren van de nieuwste functies en verbeteringen die Google biedt. Blijf voorop lopen in digitale marketing door verandering te omarmen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in de branche.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op