Google Ads automatisch gemaakte assets: beschikbaar in 8 talen

Google Ads uitbesteden

Deel dit bericht

Google Ads Automatisch Gecreëerde Assets Beschikbaar in 8 Talen

Google Ads breidt zijn automatisch gecreëerde assets functie uit, die erop gericht is adverteerders te helpen effectieve zoekadvertenties te maken zonder uitgebreid advertentieteksttesten en optimalisatie.

Uitbreiding naar Acht Talen

Deze functie was voorheen alleen beschikbaar in het Engels. Google Ads heeft het nu uitgebreid naar het Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Portugees en Spaans.

Met deze uitbreiding kunnen adverteerders in deze talen profiteren van de mogelijkheden van machine learning van Google om automatisch responsieve zoekadvertenties te creëren en te optimaliseren.

Moeiteloze Advertentiecreatie

De automatisch gecreëerde assets functie maakt gebruik van machine learning om responsieve zoekadvertenties te genereren die zich aanpassen aan verschillende advertentieplaatsingen en apparatentypes. Adverteerders leveren de koppen, beschrijvingen en URL’s aan, terwijl het systeem van Google automatisch verschillende combinaties van assets creëert om de meest effectieve ad combinaties te vinden.

Door deze functie uit te breiden naar acht talen, maakt Google Ads het niet alleen eenvoudiger voor adverteerders om advertenties te maken, maar helpt het hen ook een breder publiek te bereiken in hun moedertaal.

Geen Behoefte aan Uitgebreide Testen

Traditioneel moesten adverteerders aanzienlijke tijd en moeite besteden aan A/B-testen van verschillende advertentieteksten om de meest effectieve te bepalen. Met automatisch gecreëerde assets kunnen adverteerders tijd en middelen besparen door de optimalisatieprocessen over te laten aan de machine learning algoritmes van Google.

Deze functie is met name gunstig voor adverteerders die mogelijk niet de expertise of middelen hebben om uitgebreid advertentieteksttesten uit te voeren. Het stelt hen in staat om effectieve advertenties te maken zonder een aanzienlijke hoeveelheid tijd en budget te investeren in testen en optimalisatie.

Conclusie

De uitbreiding van Google Ads automatisch gecreëerde assets naar acht talen brengt de voordelen van moeiteloze advertentiecreatie en optimalisatie naar een breder publiek. Adverteerders in het Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Portugees en Spaans kunnen nu gebruik maken van deze functie om effectieve advertenties te creëren en een breder publiek in hun moedertaal te bereiken.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Hoe werkt Google Ads?
Google Ads

Hoe werkt Google Ads?

Hoe werkt Google Ads? Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een krachtig platform voor online adverteren dat bedrijven in staat stelt om hun

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op