Google Ads introduceert gecentraliseerde toegang tot first-party data

Google Ads uitbesteden

Deel dit bericht

Google Ads Data Manager vereenvoudigt toegang tot first-party data

Verbeterde conversies en klantmatch worden makkelijker

Google Ads heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe tool genaamd Google Ads Data Manager, gericht op het bieden van gecentraliseerde toegang tot alle first-party data. Deze tool is ontworpen om het gebruik van verbeterde conversies en klantmatch te vereenvoudigen.

Een gecentraliseerde oplossing voor beter data management

Met de introductie van Google Ads Data Manager kunnen adverteerders nu eenvoudig toegang krijgen tot al hun first-party data op één plek. Dit omvat gegevens met betrekking tot websitebezoekers, app-gebruikers en klantinformatie. De tool heeft als doel het proces van het gebruik van verbeterde conversies en klantmatch te stroomlijnen door een gecentraliseerde oplossing voor data management te bieden.

Verbeterde targeting en optimalisatie

Door een gecentraliseerde toegang tot first-party data hebben adverteerders de mogelijkheid om hun targeting en optimalisatiemogelijkheden te verbeteren. Ze kunnen de gegevens gebruiken om meer gepersonaliseerde en relevante advertenties te maken, waardoor ze hun advertentieprestaties verbeteren en hun rendement op investering maximaliseren.

Makkelijkere implementatie en tracking

Google Ads Data Manager maakt het ook eenvoudiger om verbeterde conversies en klantmatch te implementeren en bij te houden. Adverteerders kunnen nu een allesomvattend overzicht hebben van hun first-party data en de prestaties van hun campagnes effectiever monitoren. Dit maakt snellere aanpassingen en optimalisaties mogelijk om het algemene campagnesucces te verbeteren.

Al met al biedt Google Ads Data Manager adverteerders een waardevolle tool voor beter beheer en gebruik van hun first-party data. Door toegang te centraliseren en het gebruik van verbeterde conversies en klantmatch te vereenvoudigen, kunnen adverteerders hun targeting, optimalisatie en campagneprestaties verbeteren.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Hoe werkt Google Ads?
Google Ads

Hoe werkt Google Ads?

Hoe werkt Google Ads? Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een krachtig platform voor online adverteren dat bedrijven in staat stelt om hun

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op