Google Ads Locatie-informatievereisten Update

Google Ads uitbesteden

Deel dit bericht

Google Ads is het bijwerken van de vereisten voor locatie assets

Google Ads brengt wijzigingen aan in de vereisten voor locatie assets, om adverteerders duidelijkere richtlijnen te geven over welke soorten locatie assets niet zijn toegestaan op het platform.

Verbetering van het begrip van beperkingen

Met deze update zullen adverteerders een beter begrip krijgen van de beperkingen met betrekking tot locatie assets op Google Ads. De wijziging is bedoeld om te verduidelijken welke soorten assets niet zijn toegestaan, zodat adverteerders voldoen aan de beleidsregels en richtlijnen van Google.

Verbetering van de naleving

Door duidelijkere vereisten te stellen, streeft Google ernaar de naleving te verbeteren en te voorkomen dat advertenties worden afgewezen vanwege verboden locatie assets. Dit bespaart adverteerders niet alleen tijd en moeite bij het maken van advertenties die voldoen aan alle richtlijnen, maar zorgt ook voor een betere gebruikerservaring voor degenen die met de advertenties interageren.

Vereenvoudiging van het advertentieproces

Deze update maakt deel uit van de voortdurende inspanningen van Google om het advertentieproces te stroomlijnen en adverteerders te helpen het platform gemakkelijker te navigeren. Met duidelijkere richtlijnen kunnen adverteerders zelfverzekerd campagnes maken en starten zonder zich zorgen te hoeven maken dat ze per ongeluk locatie asset-beperkingen overtreden.

Conclusie

De update van Google Ads met betrekking tot locatie asset-vereisten heeft tot doel adverteerders duidelijke richtlijnen te geven over welke soorten locatie assets niet zijn toegestaan. Dit zal de naleving verbeteren, het advertentieproces stroomlijnen en uiteindelijk de gebruikerservaring verbeteren. Adverteerders worden aangemoedigd om de bijgewerkte vereisten te bekijken om ervoor te zorgen dat hun advertenties voldoen aan de beleidsregels en richtlijnen van Google.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op Search Engine Land.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Hoe werkt Google Ads?
Google Ads

Hoe werkt Google Ads?

Hoe werkt Google Ads? Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een krachtig platform voor online adverteren dat bedrijven in staat stelt om hun

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op