“Google Ads onthult spannende functies voor het vakantieseizoen”

Google Ads uitbesteden

Deel dit bericht

Google Ads lanceert verschillende nieuwe functies voorafgaand aan het vakantieseizoen

Google Ads bereidt zich voor op het vakantieseizoen door een reeks nieuwe functies te introduceren om marketeers te helpen hun campagnes en biedstrategieën te verbeteren. Met deze verbeterde inzichten kunnen adverteerders vroegtijdig leren en zo hun advertentie-inspanningen effectief vormgeven.

Verbeterde inzichten voor betere campagneprestaties

Een van de belangrijkste updates in Google Ads is de uitbreiding van het Auction Insights-rapport. Dit rapport bevat nu informatie over het aandeel in vertoningen, het overlappingspercentage en het positiepercentage boven. Met deze aanvullende inzichten kunnen marketeers beter begrijpen hoe hun campagnes presteren ten opzichte van hun concurrenten, zodat ze meer geïnformeerde beslissingen kunnen nemen over hun biedstrategieën.

Maximaliseer conversies met seizoensaanpassingen

Om optimaal gebruik te maken van het vakantieseizoen heeft Google Ads seizoensaanpassingen geïntroduceerd voor Smart Bidding. Met deze functie kunnen adverteerders hun biedstrategieën aanpassen op basis van verwachte veranderingen in het gebruikersgedrag tijdens specifieke perioden. Door hun biedingen aan te passen aan seizoensgebonden trends kunnen marketeers conversies maximaliseren en meer succes behalen tijdens piekmomenten in het winkelen.

Begrijp top conversiepaden

Een andere nieuwe toevoeging aan Google Ads is het rapport Top Paths. Deze functie biedt marketeers een visuele weergave van de paden die gebruikers volgen voordat ze converteren op hun websites. Door de meest voorkomende conversiepaden te begrijpen, kunnen adverteerders hun campagnes optimaliseren om meer conversies te genereren en de algehele campagneprestaties te verbeteren.

Conclusie

Met deze nieuwe functies biedt Google Ads marketeers verbeterde inzichten en tools voorafgaand aan het drukke vakantieseizoen. Door gebruik te maken van deze bijgewerkte mogelijkheden kunnen adverteerders een beter inzicht krijgen in de prestaties van hun campagne, conversies maximaliseren tijdens piekmomenten in het winkelen en hun strategieën optimaliseren op basis van gebruikersgedrag.

Bron: Search Engine Land

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Hoe werkt Google Ads?
Google Ads

Hoe werkt Google Ads?

Hoe werkt Google Ads? Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een krachtig platform voor online adverteren dat bedrijven in staat stelt om hun

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op