Google Ads: Verbeterde Klantenservice voor Kleine Bedrijven

Google Ads uitbesteden

Deel dit bericht

Google Ads gaat verder dan ooit voor kleine bedrijven

Verbetering van de klantenservice om merken te helpen slagen

In een poging om kleine ondernemers te ondersteunen, heeft Google Ads een nieuwe functie geïntroduceerd die verbeterde klantenservice biedt. Voor slechts $50 kunnen merken nu de mogelijkheid krijgen om een-op-een telefonische consultaties te boeken met een Google-vertegenwoordiger.

Verbetering van toegankelijkheid en ondersteuning

Deze nieuwe functie heeft tot doel de toegankelijkheid en ondersteuning voor kleine bedrijven te verbeteren door gepersonaliseerde consultaties aan te bieden. Directe toegang tot een Google-vertegenwoordiger kan waardevolle inzichten en begeleiding bieden voor het optimaliseren van online advertentiecampagnes.

Deskundig advies afgestemd op individuele behoeften

Tijdens deze telefonische consultaties kunnen merken hun specifieke doelen en uitdagingen bespreken met de Google-vertegenwoordiger. Of het nu gaat om het vergroten van merkbekendheid, het verbeteren van klikfrequenties of het maximaliseren van conversiepercentages, bedrijven kunnen deskundig advies ontvangen dat is afgestemd op hun individuele behoeften.

Voordelige optie voor kleine budgetten

De prijs van $50 voor deze consultaties maakt het een betaalbare optie voor kleine bedrijven met beperkte budgetten. Toegang hebben tot toegewijde klantenservice van Google kan merken enorm ten goede komen die het maximale willen halen uit hun advertentie-inspanningen.

Al met al is de verbeterde klantenservice van Google Ads een gamechanger voor kleine bedrijven. Door een-op-een consultaties aan te bieden met een toegewijde Google-vertegenwoordiger, krijgen merken de mogelijkheid om gepersonaliseerd advies en ondersteuning te ontvangen om hun advertentiedoelen te bereiken.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Hoe werkt Google Ads?
Google Ads

Hoe werkt Google Ads?

Hoe werkt Google Ads? Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een krachtig platform voor online adverteren dat bedrijven in staat stelt om hun

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op