Google Ads: Verificatie adverteerder voor geschorste accounts

Google Ads uitbesteden

Deel dit bericht

Suspended Google Ads-adverteerders moeten mogelijk adverteerdersverificatie doorstaan

Nieuwe beleid wordt geïmplementeerd op 10 oktober 2023

Impact op bepaalde adverteerders

Een recente aankondiging van Google geeft aan dat vanaf 10 oktober 2023 adverteerders die geschorst zijn voor het gebruik van Google Ads mogelijk een proces van adverteerdersverificatie moeten doorlopen om hun advertentieactiviteiten te hervatten.

Dit nieuwe beleid heeft als doel de integriteit en betrouwbaarheid van het Google Ads-platform te verbeteren door ervoor te zorgen dat adverteerders aan bepaalde criteria voldoen voordat ze weer mogen adverteren. Hoewel de details van het verificatieproces nog niet volledig bekend zijn gemaakt, wordt verwacht dat het het indienen van identificatiedocumenten en andere relevante informatie zal omvatten om de legitimiteit en naleving van de adverteerder te bevestigen.

De impact van dit beleid zal voornamelijk voelbaar zijn voor adverteerders die eerder een schorsing hebben gehad op hun Google Ads-account. Deze adverteerders zullen het verificatieproces succesvol moeten voltooien om weer toegang te krijgen tot het platform en hun advertentiecampagnes te hervatten.

Door adverteerdersverificatie te implementeren, wil Google een veiligere en transparantere advertentieomgeving creëren voor zowel adverteerders als gebruikers. Dit zal helpen om de aanwezigheid van schadelijke of frauduleuze advertenties te verminderen, waardoor uiteindelijk de algehele gebruikerservaring wordt verbeterd en de geloofwaardigheid van het Google Ads-platform behouden blijft.

Adverteerders die niet zijn geschorst of geen beleidsregels hebben overtreden op Google Ads, zullen niet worden beïnvloed door dit nieuwe beleid. Het is echter raadzaam voor alle adverteerders om zich vertrouwd te maken met de advertentiebeleidsregels en richtlijnen van Google om naleving te waarborgen en eventuele potentiële problemen in de toekomst te voorkomen.

10 oktober 2023 markeert het begin van een nieuw tijdperk voor Google Ads-adverteerders, aangezien adverteerdersverificatie een essentiële stap wordt om advertentieactiviteiten te hervatten na schorsing. Adverteerders worden aangemoedigd om op de hoogte te blijven van de details van het verificatieproces en ervoor te zorgen dat ze voldoen aan alle beleidsregels om een succesvolle en duurzame aanwezigheid op het Google Ads-platform te behouden.

De toewijding van Google aan het verbeteren van de advertentie-ervaring voor zowel adverteerders als gebruikers blijkt uit de implementatie van dit beleid. Adverteerdersverificatie dient als een krachtig instrument om de integriteit van het Google Ads-platform te handhaven en een betrouwbaar ecosysteem voor digitale advertenties te creëren.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Hoe werkt Google Ads?
Google Ads

Hoe werkt Google Ads?

Hoe werkt Google Ads? Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een krachtig platform voor online adverteren dat bedrijven in staat stelt om hun

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op