Google Ads Versterkt Klantenservice voor Kleine Bedrijven

Google Ads uitbesteden

Deel dit bericht

Google Ads test verbeterde klantenservice voor kleine bedrijven

Google Ads test momenteel een nieuw programma dat tot doel heeft verbeterde klantenservice te bieden voor kleine bedrijven. Dit niveau van persoonlijke ondersteuning werd traditioneel alleen aangeboden aan de grootste klanten van Google Ads.

Een game-changer voor kleine bedrijven

Dit testprogramma zou een game-changer kunnen zijn voor kleine bedrijven die hun Google Ads-campagnes willen maximaliseren. Door persoonlijke ondersteuning aan te bieden, kunnen bedrijven deskundige begeleiding ontvangen en hun advertentiestrategieën optimaliseren.

Historisch gezien voorbehouden aan grote klanten

In het verleden was deze exclusieve klantenservice alleen beschikbaar voor de grootste klanten van Google Ads. Google onderzoekt nu echter manieren om dit niveau van ondersteuning uit te breiden naar kleinere bedrijven en erkent hun belang in het advertentie-ecosysteem.

Kleine bedrijven in staat stellen

Het verbeterde klantenserviceprogramma van Google Ads stelt kleine bedrijven in staat om toegang te krijgen tot toegewijde accountmanagers die persoonlijke ondersteuning kunnen bieden. Deze op maat gemaakte ondersteuning kan bedrijven helpen datagestuurde beslissingen te nemen en hun algehele advertentieprestaties te verbeteren.

Al met al is de test van Google Ads met verbeterde klantenservice voor kleine bedrijven een spannende ontwikkeling die het speelveld gelijker kan maken en waardevolle middelen kan bieden aan ondernemers en kleine bedrijven.

(Bron: Search Engine Land)

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op