Google Merchant Center: Introductie 3D Model Link Attribuut

Google Ads uitbesteden

Deel dit bericht

Google Merchant Center introduceert nieuw attribuut voor het tonen van 3D-modellen

Verbeter uw productafbeeldingen met het attribuut virtual_model_link

Google Merchant Center heeft recentelijk een nieuw attribuut toegevoegd genaamd virtual_model_link, waarmee bedrijven hun producten kunnen tonen in 3D en augmented reality (AR) formaten. Deze functie biedt een boeiende en interactieve ervaring voor gebruikers, waardoor ze beter geïnformeerde aankoopbeslissingen kunnen nemen.

Hoe werkt het attribuut virtual_model_link?

Door het attribuut virtual_model_link op te nemen in uw productvermeldingen, kunt u shoppers een meeslepende manier bieden om uw merchandise te verkennen. Wanneer ingeschakeld, stelt dit attribuut gebruikers in staat om uw producten vanuit alle hoeken te bekijken, in te zoomen om gedetailleerde details te zien, en zelfs te visualiseren hoe de items eruit zouden zien in hun eigen omgeving via AR-integratie.

De voordelen van het gebruik van virtual_model_link

Er zijn verschillende voordelen van het benutten van het attribuut virtual_model_link in uw Google Merchant Center vermeldingen:

  • Verbeterde gebruikerservaring: Door een 3D en AR-ervaring aan te bieden, kunt u een interactievere en boeiendere reis bieden voor potentiële klanten, waardoor het voor hen gemakkelijker wordt om uw producten te beoordelen.
  • Verbeterde conversies: De mogelijkheid om producten te visualiseren in 3D en AR-formaten kan helpen om aankooponzekerheid te verminderen en het vertrouwen te vergroten, wat uiteindelijk leidt tot hogere conversieratio’s.
  • Concurrentievoordeel: Het gebruik van deze nieuwe functie kan uw producten onderscheiden van concurrenten, waardoor u een voorsprong krijgt op de markt en meer aandacht krijgt van potentiële kopers.

Aan de slag met virtual_model_link

Om gebruik te maken van het attribuut virtual_model_link, moet u 3D-modellen van uw producten maken en uploaden naar de Google Merchant Center. Deze modellen moeten in het GLB-bestandsformaat zijn, dat compatibel is met de meeste browsers en apparaten.

Zodra uw modellen zijn geüpload, kunt u het virtual_model_link attribuut opnemen in uw productgegevensfeed door een URL te verstrekken die leidt naar het gehoste 3D-model. Zorg ervoor dat u de specificaties en richtlijnen van Google volgt voor de vereiste afbeeldings- en modelindelingen.

Door gebruik te maken van dit nieuwe attribuut, kunnen bedrijven profiteren van de groeiende populariteit van 3D en AR-technologie om een meer meeslepende en interactieve winkelervaring te creëren voor hun klanten. Dus waarom zou u niet het attribuut virtual_model_link verkennen en het volledige potentieel van uw productvermeldingen benutten?

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Hoe werkt Google Ads?
Google Ads

Hoe werkt Google Ads?

Hoe werkt Google Ads? Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een krachtig platform voor online adverteren dat bedrijven in staat stelt om hun

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op