Google’s AI Tools: Verhoog uw vakantieadvertenties | SEJ

Google Ads uitbesteden

Deel dit bericht

Google introduceert nieuwe AI-tools om adverteerders te helpen tijdens het feestdagen seizoen

Google heeft de lancering aangekondigd van nieuwe artificial intelligence (AI) tools die gericht zijn op het helpen van adverteerders bij het optimaliseren van hun feestdagen ad strategieën en effectief in contact komen met shoppers.

Verbeterde Advertentie Suggesties

Een van de nieuwe AI-tools die door Google is geïntroduceerd, is Verbeterde Advertentie Suggesties. Deze functie maakt gebruik van machine learning om bestaande Google Ads campagnes te analyseren en automatisch nieuwe advertentievariaties te genereren. Adverteerders kunnen deze suggesties vervolgens bekijken en toepassen om de prestaties en reikwijdte van hun campagne te verbeteren.

De tool Verbeterde Advertentie Suggesties is ontworpen om adverteerders tijd en moeite te besparen door bruikbare inzichten en ideeën voor optimalisatie te bieden, zonder uitgebreid handmatig testen.

Prestatieplanner

Een andere AI-tool die door Google is onthuld, is de Prestatieplanner. Deze tool maakt gebruik van voorspellende modellering om adverteerders te helpen hun Google Ads campagnes te voorspellen en te plannen. Door verschillende campagnescenario’s in te voeren, kunnen adverteerders schattingen krijgen van verwachte klikken, conversies en andere belangrijke prestatie-indicatoren.

De Prestatieplanner stelt adverteerders in staat hun budgetten effectiever toe te wijzen en op data gebaseerde beslissingen te nemen over hun feestdagen ad strategieën.

Seizoensgebonden Slim Bieden

Google heeft ook Seizoensgebonden Slim Bieden geïntroduceerd, een AI-aangedreven tool die adverteerders helpt om conversies tijdens piekperiodes te maximaliseren. Met Seizoensgebonden Slim Bieden kunnen adverteerders automatisch hun biedingen optimaliseren op basis van historische conversiedata en markttrends.

Deze tool is vooral nuttig voor detailhandelaren die te maken hebben met grote schommelingen in de vraag tijdens het feestdagenseizoen. Door biedingen automatisch aan te passen aan de vraag van klanten, kunnen adverteerders het meeste halen uit hun advertentiebudget en meer conversies genereren.

Conclusie

Naarmate het feestdagenseizoen nadert, bieden de nieuwe AI-tools van Google adverteerders waardevolle ondersteuning bij het optimaliseren van hun advertentiestrategieën en het bereiken van shoppers. Met functies zoals Verbeterde Advertentie Suggesties, Prestatieplanner en Seizoensgebonden Slim Bieden kunnen adverteerders profiteren van de kracht van machine learning om betere resultaten te behalen en het meeste uit hun feestdagencampagnes te halen.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Hoe werkt Google Ads?
Google Ads

Hoe werkt Google Ads?

Hoe werkt Google Ads? Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een krachtig platform voor online adverteren dat bedrijven in staat stelt om hun

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op