Google’s update van het advertentienetwerkbeleid: Maatregelen tegen misbruik

Google Ads uitbesteden

Deel dit bericht

Google werkt zijn beleid bij om misbruik van zijn advertentienetwerk aan te pakken

Advertentienetwerkbeleid: Nieuwe regels om misbruik aan te pakken

Om misbruik van zijn advertentienetwerk aan te pakken, heeft Google zijn beleid bijgewerkt en adverteerders aangespoord om de nieuwe regels te bekijken en zich eraan te houden om ervoor te zorgen dat hun advertenties of vermeldingen de richtlijnen niet overtreden.

De techgigant streeft er voortdurend naar de integriteit van zijn advertentienetwerk te behouden en gebruikers een veilige en betrouwbare browse-ervaring te bieden. Met het bijgewerkte beleid wil Google optreden tegen elke vorm van misbruik die zich mogelijk binnen zijn advertentienetwerk voordoet.

Verbeterde veiligheid en bescherming

Het bijgewerkte beleid beschermt niet alleen de belangen van adverteerders, maar verbetert tevens de veiligheid en bescherming van gebruikers. Door strengere richtlijnen in te voeren, werkt Google aan het voorkomen van advertentiefraude, klikfraude en andere vormen van misbruik.

Adverteerders worden dringend geadviseerd om het bijgewerkte beleid zorgvuldig door te nemen en indien nodig aanpassingen aan hun advertenties te maken om te voldoen aan de nieuwe regels. Het niet naleven hiervan kan leiden tot overtredingen en mogelijke boetes voor niet-conforme advertenties.

De voortdurende inspanningen van Google om de transparantie en geloofwaardigheid van zijn advertentienetwerk te verbeteren, getuigen van zijn toewijding om een betrouwbaar advertentieplatform voor bedrijven en een veilige browse-ervaring voor gebruikers te bieden.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op