“Microsoft Advertising Onthult 3 AI-oplossingen voor Betere Campagnes”

Google Ads uitbesteden

Deel dit bericht

Microsoft Advertising introduceert 3 nieuwe generatieve AI-oplossingen

Gespreksadvertentie-ervaringen

Microsoft Advertising brengt AI-aangedreven gespreksadvertentie-ervaringen naar marketeers. Met Gespreksadvertentie-ervaringen kunnen adverteerders interactieve advertenties maken waarmee ze consumenten in realtime kunnen betrekken bij gesprekken. Met deze innovatieve oplossing kunnen merken één-op-één gesprekken voeren met hun doelgroep, gepersonaliseerde aanbevelingen doen en vragen beantwoorden. Door een meer interactieve en gepersonaliseerde advertentie-ervaring te bieden, stelt Gespreksadvertentie-ervaringen marketeers in staat om sterkere verbindingen met consumenten op te bouwen.

Advertenties voor Chat API

Een andere spannende AI-oplossing die door Microsoft Advertising wordt geïntroduceerd, is Advertenties voor Chat API. Met deze technologie kunnen adverteerders hun advertenties integreren in chatplatforms, zoals berichten-apps en virtuele assistenten. Door gebruik te maken van de kracht van AI, stelt Advertenties voor Chat API merken in staat om doelgerichte advertenties direct binnen de gespreksinterface te leveren. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor marketeers om consumenten op een meer contextuele en boeiende manier te bereiken, waarbij hun advertenties naadloos worden geïntegreerd in natuurlijke gesprekken.

Copilot voor Microsoft Advertising

Copilot voor Microsoft Advertising is een krachtige AI-tool die adverteerders helpt bij het maken van effectieve advertentieteksten. Met behulp van machine learning-mogelijkheden analyseert Copilot eerdere prestatiegegevens van advertenties en genereert overtuigende tekstsuggesties, waarmee adverteerders hun campagnes kunnen optimaliseren voor betere resultaten. Met deze AI-aangedreven oplossing wordt het giswerk bij het maken van advertentieteksten weggenomen en krijgen adverteerders de mogelijkheid om boeiendere advertenties te maken.

Conclusie

Met de introductie van Gespreksadvertentie-ervaringen, Advertenties voor Chat API en Copilot voor Microsoft Advertising zet de wereld van digitale marketing een grote stap voorwaarts. Deze generatieve AI-oplossingen bieden marketeers innovatieve manieren om in contact te komen met hun doelgroep, meer gepersonaliseerde en contextuele advertenties te leveren en hun campagnes te optimaliseren voor betere prestaties. Naarmate AI zich blijft ontwikkelen, kunnen we meer spannende ontwikkelingen verwachten op het gebied van digitale advertenties.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Hoe werkt Google Ads?
Google Ads

Hoe werkt Google Ads?

Hoe werkt Google Ads? Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een krachtig platform voor online adverteren dat bedrijven in staat stelt om hun

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op