Microsoft Advertising Updates: E-mails over niet-conforme advertenties

Google Ads uitbesteden

Deel dit bericht

Microsoft Advertising stuurt meer e-mailmeldingen over beleidsovertredingen

Snellere meldingen voor afgekeurde advertenties en zoekwoorden

Microsoft Advertising spant zich in om adverteerders op de hoogte te houden van beleidsovertredingen. Het bedrijf heeft aangekondigd dat het meer e-mailmeldingen zal sturen om klanten op de hoogte te stellen wanneer hun advertenties of zoekwoorden worden afgekeurd vanwege niet-naleving.

Verbetering van transparantie en communicatie

In een voortdurende inspanning om meer transparantie te bieden en de communicatie met adverteerders te verbeteren, heeft Microsoft Advertising besloten om zijn e-mailmeldingssysteem te intensiveren. Door vaker meldingen te sturen over niet-nalevende advertenties en zoekwoorden, streeft het platform ernaar adverteerders goed geïnformeerd en up-to-date te houden over beleidsovertredingen.

Adverteerders helpen direct actie te ondernemen

Door snellere meldingen te versturen, wil Microsoft Advertising adverteerders helpen direct actie te ondernemen om beleidsovertredingen op te lossen. Deze proactieve aanpak stelt adverteerders in staat om eventuele problemen snel op te lossen en zorgt voor een soepelere advertentie-ervaring op het platform.

Zorgen voor naleving van het beleid

De toegenomen e-mailmeldingen over niet-nalevende advertenties en zoekwoorden van Microsoft Advertising dienen als een herinnering voor adverteerders om hun advertenties te bekijken en eventuele noodzakelijke aanpassingen te maken om aan het beleid te voldoen. Door op de hoogte te blijven en tijdig op de hoogte gesteld te worden van beleidsovertredingen, kunnen adverteerders controle houden over hun advertentiecampagnes en mogelijke verstoringen voorkomen.

Over het algemeen is Microsoft Advertising toegewijd aan het verbeteren van de advertentie-ervaring voor klanten door tijdige en proactieve meldingen over beleidsovertredingen te verstrekken. Deze initiatieven benadrukken het streven van het platform naar transparantie, communicatie en het waarborgen van naleving van het beleid binnen zijn advertentienetwerk.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Google Tag Manager en WordPress
Google Ads

Google Tag Manager en WordPress

Google Tag Manager en WordPress: een complete gids Welkom bij de ultieme gids voor het integreren van Google Tag Manager met WordPress. In de dynamische

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op