Google Ads uitbesteden

Microsoft Bing & Wix kondigen IndexNow-integratie aan

Wix werkt samen met Microsoft om de inhoudsindexering voor Premium gebruikers te verbeteren

Versnelling van de inhoudsindexering voor Wix-websites

Wix, het populaire website-ontwikkelingsplatform, slaat de handen ineen met Microsoft om een nieuwe functie genaamd IndexNow aan te bieden. Deze samenwerking heeft als doel om de inhoudsindexering te versnellen voor miljoenen premium Wix-gebruikers.

De kracht van IndexNow-integratie

Dankzij de integratie met IndexNow kunnen de premium gebruikers van Wix hun website-inhoud direct laten indexeren door Microsoft Bing. Dit betekent dat wanneer een Wix-website wordt bijgewerkt of nieuwe inhoud wordt toegevoegd, dit onmiddellijk wordt herkend en geïndexeerd door de zoekmachine van Bing.

Verbetering van de zichtbaarheid in zoekresultaten

Door samen te werken met Microsoft stelt Wix zijn premium gebruikers in staat om hun online zichtbaarheid te verbeteren door ervoor te zorgen dat hun bijgewerkte of nieuw toegevoegde inhoud kan worden gevonden via de zoekmachine van Bing. Deze integratie elimineert de wachttijd voor zoekmachines om wijzigingen op Wix-websites te ontdekken en te indexeren, waardoor gebruikers een concurrentievoordeel hebben in organische zoekresultaten.

Verbetering van de gebruikerservaring

De samenwerking tussen Wix en Microsoft heeft ook als doel om de gebruikerservaring te verbeteren door snellere en efficiëntere indexering te bieden. Met IndexNow kunnen Wix-gebruikers verwachten dat hun wijzigingen en updates vrijwel direct worden geïndexeerd, waardoor hun inhoud direct vindbaar is in zoekresultaten zonder enige vertraging.

Een boost voor Premium Wix-gebruikers

Premium Wix-gebruikers zullen ongetwijfeld profiteren van deze samenwerking, aangezien hun websites nu versnelde indexering door Bing zullen ontvangen. Snellere indexering betekent dat hun inhoud veel sneller in zoekresultaten zal verschijnen, waardoor de kans groter wordt om organisch verkeer naar hun websites aan te trekken.

Al met al brengt de IndexNow-integratie tussen Wix en Microsoft Bing aanzienlijke voordelen voor premium Wix-gebruikers, met verbeterde zichtbaarheid van hun website en algehele gebruikerservaring.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Deel dit bericht

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op