Ontdek de nieuwste update van de Google Ads API: Versie 14.1

Google Ads uitbesteden

Deel dit bericht

Google Ads API versie 14.1 gelanceerd

Nieuwe tools en functies voor efficiënte campagneprestaties tracking

De Google Ads API heeft zijn nieuwste versie, 14.1, uitgebracht, die een reeks nieuwe tools en functies introduceert om marketeers te helpen bij het efficiënt volgen van hun campagneprestaties.

Met deze update hebben adverteerders toegang tot verbeterde rapportagemogelijkheden en verbeterde statistieken die dieper inzicht bieden in de effectiviteit van hun campagnes. Deze verbeteringen stellen marketeers in staat om datagestuurde beslissingen te nemen en hun advertentiestrategieën te optimaliseren.

Verbeterde rapportagemogelijkheden

De nieuwe Google Ads API-versie bevat verbeterde rapportagemogelijkheden waarmee marketeers hun rapporten kunnen aanpassen en afstemmen op hun specifieke campagnedoelen. Adverteerders kunnen nu alleen relevante statistieken en dimensies selecteren en weergeven, waardoor het gemakkelijker wordt om campagneprestaties te analyseren en evalueren.

Bovendien introduceert de update nieuwe rapportagevelden die gedetailleerdere gegevens bieden over verschillende aspecten van een campagne. Dit omvat statistieken met betrekking tot demografische targeting, gedrag van het publiek en advertentieplaatsingen, waardoor marketeers een uitgebreid inzicht kunnen krijgen in hun doelgroep en hun advertentietargeting dienovereenkomstig kunnen optimaliseren.

Verbeterde statistieken voor diepere inzichten

Google Ads API versie 14.1 introduceert ook verbeterde statistieken die marketeers diepere inzichten bieden in de prestaties van hun campagnes. Deze statistieken omvatten geavanceerde attributiemodellen, conversiewaarden en mogelijkheden voor het volgen van apparaten over meerdere apparaten.

Door gebruik te maken van deze verbeterde statistieken kunnen marketeers nauwkeurig de impact van hun advertentie-inspanningen meten op verschillende apparaten en kanalen. Dit stelt hen in staat om het klanttraject beter te begrijpen en hun advertentiebudget effectiever toe te wijzen.

Bovendien biedt de geüpdatete API-versie toegang tot realtime gegevens, waardoor marketeers campagneprestaties in realtime kunnen volgen en snel eventuele problemen of kansen kunnen identificeren.

Over het geheel genomen biedt Google Ads API versie 14.1 marketeers nieuwe tools en functies om hun campagneprestaties efficiënt te volgen. Met verbeterde rapportagemogelijkheden en verbeterde statistieken kunnen adverteerders hun advertentiestrategieën optimaliseren en betere resultaten behalen.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Hoe werkt Google Ads?
Google Ads

Hoe werkt Google Ads?

Hoe werkt Google Ads? Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een krachtig platform voor online adverteren dat bedrijven in staat stelt om hun

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op