Optimaliseren van merkveiligheidscontroles met Google AdsLiaison | SEJ

Google Ads uitbesteden

Deel dit bericht

Google AdsLiaison over prestatiegerichte Max-brandveiligheidsregelingen

Een duidelijker begrip van brandveiligheidsregelingen voor adverteerders

Als je je afvraagt hoe de brandveiligheidsregelingen van Google Performance Max werken, heeft Google AdsLiaison enige verduidelijking gegeven. Adverteerders hebben nu meer opties om hun merkreputatie te beschermen terwijl ze gebruikmaken van de Performance Max-campagne.

Zorgen voor merkveiligheid

Merkveiligheid is een belangrijke zorg voor adverteerders en Google erkent de noodzaak om robuuste oplossingen te bieden. Met Performance Max hebben adverteerders toegang tot geavanceerde brandveiligheidsregelingen die ervoor zorgen dat hun advertenties worden weergegeven in een veilige en passende omgeving.

Welke opties zijn er beschikbaar?

Adverteerders die Performance Max-campagnes gebruiken, kunnen gebruikmaken van drie belangrijke brandveiligheidsregelingen:

1. Gedempte categorieën

Adverteerders kunnen ervoor kiezen bepaalde categorieën te dempen waar ze niet willen dat hun advertenties worden weergegeven. Hiermee hebben ze meer controle over de context waarin hun advertenties worden getoond.

2. Gevoeligheidsregelingen

Gevoeligheidsregelingen stellen adverteerders in staat het niveau van gevoeligheid voor hun advertenties aan te passen. Ze kunnen aangeven of ze willen dat hun advertenties worden weergegeven in een meer algemene of gevoelige inhoudsomgeving.

3. Uitgesloten inhoudstypen

Adverteerders kunnen ook specifieke inhoudstypen uitsluiten van hun Performance Max-campagnes. Hierdoor worden hun advertenties niet weergegeven naast ongewenste of ongepaste inhoud.

Het vinden van een balans tussen bereik en merkveiligheid

Performance Max-campagnes zijn ontworpen om het bereik en de prestaties van adverteerders te maximaliseren. Met de beschikbaarheid van brandveiligheidsregelingen kunnen adverteerders een balans vinden tussen het vergroten van hun bereik en het behouden van een sterke merkreputatie.

De verduidelijking van Google AdsLiaison over brandveiligheidsregelingen voor Performance Max geeft adverteerders de geruststelling dat hun merken goed beschermd kunnen worden terwijl ze optimaal gebruikmaken van dit campagnetype.

Voor meer informatie, raadpleeg de officiële Google Ads-documentatie en richtlijnen over brandveiligheidsregelingen.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op