Tijdelijke onderbreking Google Performance Max-campagnes: aanbeveling IPG Mediabrands

Google Ads uitbesteden

Deel dit bericht

IPG Mediabrands adviseert klanten om tijdelijk Google Performance Max-campagnes te staken

Het gerenommeerde marketingbedrijf, IPG Mediabrands, heeft onlangs zijn klanten geadviseerd om tijdelijk hun Google Performance Max-campagnes stop te zetten. Deze beslissing komt als reactie op groeiende zorgen over mogelijke online tracking van kinderen als gevolg van YouTube-advertenties.

In een e-mail, ook wel een “privacyattentie” genoemd, waarschuwde IPG Mediabrands zijn klanten voor de mogelijke risico’s van het uitvoeren van Google Performance Max-campagnes op dit moment. Het bedrijf benadrukte het belang van voorzorgsmaatregelen om de privacy van kinderen te waarborgen.

Hoewel IPG Mediabrands geen specifieke details heeft verstrekt over de vermeende online tracking, signaleert de privacyattentie het proactieve standpunt van het bedrijf bij het aanpakken van deze kwestie. Deze stap dient als een herinnering aan adverteerders over het belang van het beschermen van gebruikersgegevens en het handhaven van privacystandaarden.

Naarmate het digitale advertentielandschap blijft evolueren, is het cruciaal dat brancheleiders zoals IPG Mediabrands actief opkomende kwesties monitoren en erop reageren. Door tijdelijk Google Performance Max-campagnes te pauzeren, kunnen klanten privacy prioriteren en geïnformeerde beslissingen nemen over hun advertentiestrategieën.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Google Tag Manager en WordPress
Google Ads

Google Tag Manager en WordPress

Google Tag Manager en WordPress: een complete gids Welkom bij de ultieme gids voor het integreren van Google Tag Manager met WordPress. In de dynamische

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op