Google Ads uitbesteden

Upgrade Discovery Ads: Google nodigt adverteerders uit voor deelname aan Demand Gen Beta

Google introduceert Demand Gen bèta voor verbetering van Discovery-advertenties

Alle adverteerders van Google Ads kunnen zich nu aanmelden voor Demand Gen bèta

Google heeft recentelijk adverteerders uitgenodigd om deel te nemen aan het Demand Gen bèta-programma, dat bedoeld is om hun Discovery-advertenties te verbeteren. Deze innovatieve tool zal vanaf oktober beschikbaar zijn voor alle adverteerders die Google Ads gebruiken.

Transformeer Discovery-advertenties met Demand Gen bèta

Google Ads biedt adverteerders de mogelijkheid om hun Discovery-advertenties te “upgraden” via het nieuwe Demand Gen bèta-programma. Dit bèta-programma heeft als doel om de functionaliteit en effectiviteit van Discovery-advertenties te verbeteren, die worden weergegeven in de Discover-feed in de mobiele app van Google en in de tabbladen Promotions en Social in Gmail.

Hoe Demand Gen bèta Discovery-advertenties verbetert

Door gebruik te maken van Demand Gen bèta, kunnen adverteerders de volgende verbeteringen verwachten voor hun Discovery-advertenties:

1. Verbeterde bereikbaarheid en zichtbaarheid:

Door aan te melden voor Demand Gen bèta wordt het bereik van de Discovery-advertenties van adverteerders uitgebreid, waardoor ze meer zichtbaar worden voor potentiële klanten. Deze verhoogde zichtbaarheid kan leiden tot een hogere betrokkenheid en conversieratio’s.

2. Geavanceerde targetingmogelijkheden:

Demand Gen bèta biedt adverteerders geavanceerde targetingopties, waarmee ze hun gewenste doelgroep precies kunnen bereiken. Deze targetingmogelijkheid zorgt ervoor dat Discovery-advertenties van adverteerders worden getoond aan de meest relevante gebruikers, waardoor de kans op conversie wordt gemaximaliseerd.

3. Verbeterde rapportage en analyse:

Via Demand Gen bèta krijgen adverteerders toegang tot uitgebreide rapportage- en analysehulpmiddelen. Deze tools stellen adverteerders in staat om de prestaties van hun Discovery-advertenties in real-time bij te houden, waardoor waardevolle inzichten worden verkregen om hun marketingstrategieën te optimaliseren.

Beschikbaarheid van Demand Gen bèta

Vanaf oktober kunnen alle adverteerders die Google Ads gebruiken zich aanmelden voor Demand Gen bèta om hun Discovery-advertenties te verbeteren. Deze mogelijkheid biedt adverteerders nieuwe kansen om het potentieel van Discovery-advertenties te benutten en groter succes te behalen in hun digitale marketingcampagnes.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Deel dit bericht

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op