Vereenvoudigd AdSense-beheer: Nieuwe tools van Google

Google Ads uitbesteden

Deel dit bericht

Google vereenvoudigt AdSense-sitebeheer met nieuwe tools

Real-time verificatie, Meta Tag-methode en Ads.txt-monitoring

Google AdSense maakt het voor website-eigenaren gemakkelijker om hun advertentieplaatsingen te beheren met de introductie van nieuwe tools.

Real-time verificatie

Een van de belangrijkste verbeteringen is real-time verificatie, waarmee site-eigenaren direct hun eigendom van een website kunnen verifiëren. Dit zorgt voor een snellere en meer naadloze ervaring voor website-eigenaren.

Meta Tag-methode

Nog een nieuwe methode die wordt geïntroduceerd, is de Meta Tag-methode. In plaats van een HTML-bestand te uploaden om het eigendom van de site te verifiëren, kunnen website-eigenaren nu eenvoudigweg een meta-tag aan hun startpagina toevoegen.

Deze Meta Tag-methode biedt een gemakkelijkere en efficiëntere manier om het eigendom van de site te verifiëren, waardoor website-eigenaren tijd besparen.

Ads.txt-monitoring

Ads.txt is een bestand waarin website-eigenaren kunnen aangeven welke advertentienetwerken gemachtigd zijn om hun advertentievoorraad te verkopen. Met de nieuwe tools heeft Google AdSense het monitoren van ads.txt-bestanden verbeterd, zodat ze correct worden geïmplementeerd en up-to-date zijn.

Dit helpt website-eigenaren controle te houden over hun advertentieplaatsingen en ongeautoriseerde verkoop van hun advertentievoorraad te voorkomen.

Al met al maken deze nieuwe tools van Google AdSense het beheer van websites eenvoudiger en efficiënter voor website-eigenaren, zodat ze hun advertentieplaatsingen beter kunnen beheren en controle kunnen behouden over hun online advertentie-inspanningen.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op