Verhoog Conversies: Nieuwe Winkel Functies van Google

Google Ads uitbesteden

Deel dit bericht

Nieuwe winkelfuncties om conversies te stimuleren

Google blijft innoveren met zijn winkelplatform en introduceert nieuwe functies om merken te helpen conversies te verhogen en potentiële klanten te bereiken. De techgigant heeft een deals hub en een cadeau-ideeën pagina geïntroduceerd, waarmee merken spannende nieuwe mogelijkheden hebben om hun producten te presenteren en shoppers aan te trekken.

Een deals hub voor onweerstaanbare koopjes

Met de nieuwe deals hub hebben merken nu een speciale ruimte om hun kortingen en speciale aanbiedingen te promoten. Deze hub maakt het voor shoppers gemakkelijker om onweerstaanbare koopjes te ontdekken en ervan te profiteren, terwijl merken een platform hebben om hun besparingen te laten zien en conversies te stimuleren. Door hun deals in deze centrale hub te presenteren, kunnen merken hun zichtbaarheid vergroten en prijsbewuste consumenten aanspreken.

Een cadeau-ideeën pagina voor inspiratie

Naast de deals hub heeft Google ook een cadeau-ideeën pagina geïntroduceerd, waarmee merken op een innovatieve manier shoppers kunnen inspireren en hen helpen het perfecte cadeau te vinden. Deze speciale pagina toont een gecureerde selectie van cadeau-aanbevelingen, georganiseerd op basis van verschillende thema’s en categorieën. Merken kunnen van deze functie gebruik maken om vakantie-shoppers aan te trekken, merkbekendheid te vergroten en gebruikers te begeleiden naar hun producten.

Maximaliseer conversies met de nieuwe functies van Google

Deze nieuwe winkelfuncties van Google bieden merken enorme mogelijkheden om conversies te stimuleren en in contact te komen met potentiële klanten. Door gebruik te maken van de deals hub en de cadeau-ideeën pagina kunnen merken hun producten onder de juiste doelgroep promoten, hun kortingen promoten en shoppers inspireren met cadeau-suggesties. Aangezien consumenten steeds vaker online winkelen, moeten merken voorop blijven lopen door gebruik te maken van deze innovatieve functies die Google biedt.

Of je nu een merk bent dat conversies wil verhogen of een shopper die op zoek is naar de beste deals en cadeau-ideeën, de nieuwe winkelfuncties van Google zullen ongetwijfeld je ervaring verbeteren en je winkelreis prettiger en succesvoller maken.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Lees onze andere blogs

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op