Google Ads uitbesteden

“YouTube verbetert webstreamingkwaliteit met verbeterde 1080p Premium”

YouTube breidt 1080p Premium uit met verbeterde bitrate voor web

YouTube heeft aangekondigd dat de 1080p Premium-functie wordt uitgebreid naar webgebruikers. Deze verbetering maakt een hogere bitrate en verbeterde videokwaliteit mogelijk voor betalende abonnees op een breder scala aan apparaten.

Verbeterde videokwaliteit voor webgebruikers

Betalende abonnees van YouTube’s Premium-service kunnen nu genieten van verbeterde videokwaliteit op het web. Het platform heeft de 1080p Premium-functie uitgebreid, die een hogere bitrate biedt, resulterend in helderdere en scherpere beelden.

Deze functie was voorheen alleen beschikbaar voor gebruikers die YouTube op mobiele apparaten of televisies bekeken. Met deze uitbreiding kunnen webgebruikers ook profiteren van de verbeterde videokwaliteit.

Uitgebreide ondersteuning voor een breder scala aan apparaten

Met deze update verbetert YouTube niet alleen de videokwaliteit voor webgebruikers, maar breidt het ook het aantal apparaten uit dat toegang heeft tot de 1080p Premium-functie.

Voorheen konden alleen bepaalde apparaten zoals smartphones en smart-tv’s genieten van de hogere bitrate. Met deze uitbreiding zullen betalende abonnees van YouTube nu een verbeterde visuele kwaliteit kunnen ervaren op een breder scala aan apparaten, waaronder laptops en desktopcomputers.

Zorgen voor een betere kijkervaring

De uitbreiding van de 1080p Premium-functie naar webgebruikers toont de inzet van YouTube om een betere kijkervaring te bieden aan zijn betalende abonnees. Door de videokwaliteit te verbeteren en het aantal ondersteunde apparaten te vergroten, streeft YouTube ernaar zijn gebruikers de best mogelijke kijkervaring te bieden, ongeacht het platform waarop ze ervoor kiezen om te kijken.

Al met al is deze uitbreiding van de 1080p Premium-functie naar webgebruikers een positieve stap voorwaarts voor YouTube, aangezien het blijft streven naar tevredenheid van zijn premium abonnees door verbeterde videokwaliteit en verbeterde toegankelijkheid op verschillende apparaten aan te bieden.

Wil jij toegang tot meer dan 20 templates?

Schrijf je in en ontvang wekelijks waardevolle tips en templates

Deel dit bericht

Ready to reach for the New Sky?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op