Onze diensten

Wij Zorgen Dat Wij Jouw Volledige Online Advertenties Optimaliseren!

Een duidelijk stappenplan naar succes

One-Stop Advertising Agency

New Sky is een online marketing bureau dat zich richt op digitale advertenties en gespecialiseerd is in het creëren van effectieve en efficiënte advertentiecampagnes voor onze klanten. Onze expertise stelt ons in staat om resultaten te behalen die de omzet van onze klanten verhogen.

Google Ads

Met Google Ads kun je jouw doelgroep bereiken op het moment dat ze actief op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Laat New Sky je helpen bij het opzetten van effectieve Google Ads-campagnes die zorgen voor meer verkeer, conversies en betere ROI.

Social Ads

Met social media advertenties kun je jouw doelgroep gericht bereiken op basis van interesses, demografische gegevens en online gedrag. Laat New Sky je helpen bij het opzetten van op maat gemaakte social media advertentiecampagnes die zorgen voor meer bereik, betrokkenheid en conversies.

Remarketing

Met remarketing kun je jouw merk opnieuw onder de aandacht brengen bij potentiële klanten die al interesse hebben getoond in jouw producten of diensten. Laat New Sky je helpen bij het opzetten van effectieve remarketingcampagnes die zorgen voor meer conversies en een hogere ROI.

Data & Analytics

Met de juiste data kunnen we waardevolle inzichten verkrijgen over jouw doelgroep en jouw online prestaties. Laat ons je helpen deze inzichten te gebruiken om jouw strategie te optimaliseren en betere resultaten te behalen.

YouTube marketing

Met YouTube marketing kunnen we jouw merk op een creatieve manier onder de aandacht brengen bij een groot publiek. Laat New Sky je helpen bij het opzetten van op maat gemaakte YouTube-campagnes die zorgen voor meer bereik, betrokkenheid en conversies.

Shopping

Met Google Shopping kun je jouw producten op een visueel aantrekkelijke manier onder de aandacht brengen van potentiële klanten. Laat New Sky je helpen bij het optimaliseren van jouw Google Shopping-campagnes voor maximale zichtbaarheid en betere ROI.

Stijg naar nieuwe hoogtes

Verhoog jouw omzet

Wij zijn gespecialiseerd in het verhogen van de omzet van jouw bedrijf door middel van effectieve online advertenties. Wij zetten onze expertise in om jouw doelgroep te bereiken en te converteren naar waardevolle klanten.

Reken op ons

De ROI Experts

Bij New Sky richten we ons op het behalen van een zo hoog mogelijke Return on Investment (ROI) voor onze klanten. We stellen strategieën op die gericht zijn op het maximaliseren van de winst voor onze klanten door middel van effectieve en efficiënte advertenties.

testen, testen en nog eens testen

De beste advertenties

Bij New Sky begrijpen we dat niet alle advertenties meteen winstgevend zijn en daarom besteden we veel tijd en middelen aan het testen van verschillende advertentie-opties om de meest effectieve strategieën te ontdekken en implementeren voor onze klanten. 

Lees hier onze veel voorkomende vragen

Heb je vragen?

Bij New Sky hebben we ons gespecialiseerd in advertenties, omdat we hebben vastgesteld dat dit het meest effectieve middel is om onze klanten te helpen bij het behalen van hun marketingdoelen. We zijn er trots op dat we ons kunnen concentreren op het ontwikkelen van expertise in deze specifieke niche binnen de online marketingsector, waardoor we ons onderscheiden van onze concurrenten en onze klanten de best mogelijke service kunnen bieden.

Bij New Sky hanteren we geen vaste pakketten of uren, omdat we begrijpen dat elk bedrijf uniek is en individuele behoeften heeft als het gaat om online marketing. In plaats daarvan bieden we een laag basisbedrag met daarbovenop een performance fee, zodat onze klanten alleen betalen voor de resultaten die we leveren.

We geloven in transparantie en samen groeien met onze klanten. Door een performance fee te hanteren, zetten we ons in om de best mogelijke resultaten te behalen en stimuleren we onze klanten om samen met ons te groeien. Dit zorgt voor een eerlijke en duurzame relatie tussen ons en onze klanten, waarbij de focus ligt op het behalen van succes voor beide partijen.

Bij New Sky geloven we in een eerlijke samenwerking met onze klanten en daarom bieden we een transparant en duidelijk prijsmodel aan. Ons aanbod bestaat uit een vaste basis prijs met daarbovenop een prestatiegerichte fee, waardoor onze klanten alleen betalen voor de resultaten die we behalen.

We vinden het belangrijk dat onze klanten op de hoogte zijn van de voortgang en planning van onze werkzaamheden en daarom bieden we hen een eigen portaal aan. In dit portaal hebben klanten inzicht in de planning, kunnen ze communiceren via een chat functie en hebben ze toegang tot een documenten sectie en meer. Op deze manier stimuleren we een open en transparante communicatie en samenwerking met onze klanten.

Bij New Sky streven we altijd naar het behalen van de best mogelijke resultaten voor onze klanten. We begrijpen dat elke situatie uniek is en dat het behalen van succes binnen de online wereld een complex proces is.

Daarom zijn we volledig transparant in ons werk en maken we geen beloftes over een mogelijk resultaat, omdat dit vrijwel onmogelijk is binnen de online marketing. In plaats daarvan zetten we ons in om samen met onze klanten hun doelstellingen te behalen en bieden we onze expertise en ervaring aan om een effectieve digitale marketingstrategie te ontwikkelen. Door open en transparant te zijn over ons werk en onze resultaten, streven we naar een langdurige en succesvolle samenwerking met onze klanten.

Bij New Sky geloven we sterk in specialisatie en daarom bieden we geen full service marketing aan. In plaats daarvan concentreren we ons op onze kernexpertise: online advertenties.

We zijn ervan overtuigd dat specialisatie ons sterker maakt dan generalisatie en stelt ons in staat om onze klanten de best mogelijke resultaten te bieden op het gebied van online advertenties. Door ons te concentreren op onze kernexpertise, kunnen we ons volledig richten op het ontwikkelen van innovatieve en effectieve strategieën die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten.

Bij New Sky begrijpen we dat niet alle klanten al een advertentieaccount hebben opgezet en daarom bieden we een volledige service aan om dit voor hen te regelen. Onze expertise stelt ons in staat om snel en efficiënt advertentieaccounts op te zetten en te optimaliseren voor onze klanten.

We streven er altijd naar om zo snel mogelijk te beginnen met het uitvoeren van de werkzaamheden voor onze klanten. Voor de meeste klanten kunnen we de advertenties binnen enkele dagen live hebben en zo snel mogelijk beginnen met het genereren van resultaten.

Ready To Reach For The New Sky?

Laat Jouw Gegevens Achter En Wij Nemen Contact Op.