Pinterest Ads

Wil jij het maximale uit Pinterest halen zonder zorgen? Laat onze ervaren specialisten jouw campagnes beheren en profiteer van de unieke targetingmogelijkheden van dit platform. 

Hoge betrokkenheid

Creatieve vrijheid

Gerichte doelgroep

Verhoog jouw omzet met advertenties via Pinterest Ads

Bereik jouw doelgroep op een creative manier met Pinterest Ads

mediamodifier_image (25)

Pinterest is een visueel inspiratieplatform dat op een slimme manier gebruikers in staat stelt om afbeeldingen rondom specifieke onderwerpen zelf in te delen – te pinnen – en te doorzoeken. Met meer dan 250 miljoen gebruikers wereldwijd en ongeveer 3,5 miljoen in Nederland, biedt Pinterest Ads een effectieve manier om jouw doelgroep te bereiken en jouw bedrijf te laten groeien. Hier zijn enkele redenen waarom Pinterest Ads een essentieel onderdeel van jouw online marketingstrategie zou moeten zijn:

1. Hoge Zichtbaarheid:

Door te adverteren op Google verschijnen jouw advertenties bovenaan de zoekresultaten, waardoor je direct de aandacht van jouw doelgroep trekt.

2. Gerichte Advertenties:
Google Ads biedt geavanceerde targetingopties, zodat je precies de juiste mensen bereikt op het juiste moment. Dit zorgt voor een hogere relevantie en effectiviteit van jouw advertenties.

3. Flexibel Budget:
Google Ads is geschikt voor zowel kleine als grote budgetten. Je kunt zelf bepalen hoeveel je wilt uitgeven per dag of per campagne, en je kunt jouw budget op elk moment aanpassen.

4. Meetbare Resultaten:
Google Ads biedt uitgebreide analysemogelijkheden, zodat je precies kunt bijhouden hoe jouw campagne presteert. Je kunt eenvoudig zien hoeveel impressies, kliks, conversies en andere belangrijke statistieken jouw advertenties genereren.

 

Wat zijn Pinterest Ads?

Pinterest Ads zijn advertenties die worden weergegeven op het Pinterest-platform. Ze kunnen verschillende vormen aannemen, zoals gesponsorde pins, gesponsorde video’s, gesponsorde carrousels en gesponsorde winkeladvertenties. Deze advertenties kunnen worden gedeeld en opgeslagen door gebruikers, net als normale pins, en het “gesponsord” label verdwijnt wanneer dit gebeurt, wat leidt tot gratis promotie.

Waarom Pinterest Ads gebruiken?

Pinterest Ads kunnen je helpen om je doelgroep op een laagdrempelige en effectieve manier te bereiken. Ze kunnen je naamsbekendheid vergroten, meer relevant verkeer naar je website leiden en je conversies verhogen. Bovendien worden Pinterest Ads weergegeven op een manier die niet direct opvalt als advertentie, wat kan leiden tot een hogere betrokkenheid van de gebruiker.

Hoe werken Pinterest Ads?

Om op Pinterest te adverteren, heb je een bedrijfsprofiel nodig dat je koppelt aan je website. Vervolgens kun je beginnen met adverteren. Er zijn verschillende mogelijkheden binnen Pinterest om te adverteren, zoals het kiezen voor één enkele foto, video- en carrouselmogelijkheden. De werkwijze van Pinterest is vergelijkbaar met zoekmachine adverteren: je adverteert op een bepaalde zoekterm.

Wie kan Pinterest Ads gebruiken?

Pinterest Ads zijn geschikt voor bijna elk bedrijf. Dit komt doordat Pinterest een groot aantal gebruikers heeft en niet iedereen dit kanaal om dezelfde reden gebruikt. Voor elk bedrijf zijn er dus veel kansen, maar het is belangrijk om te weten hoe je jouw advertenties aantrekkelijk maakt.

Wat zijn de voordelen van Pinterest Ads?

Enkele voordelen van Pinterest Ads zijn een actieve doelgroep, meer zichtbaarheid en betere vindbaarheid, hoge betrokkenheid, adverteren op een visuele manier, specifieke targeting en relatief lage kosten per klik.

Wat zijn de kosten van Pinterest Ads?

De kosten van Pinterest Ads zijn variabel. Dit komt doordat je zelf je campagne invult: de ene advertentiesoort is natuurlijk duurder dan de ander. Daarnaast zijn er verschillende betalingsmogelijkheden binnen Pinterest: je kan zowel betalen met CPC (Cost per Click) als met CPM (Cost per Mille).

Hoe effectief zijn Pinterest Ads?

Uit onderzoek is gebleken dat 93% van de Pinterest-gebruikers aangeeft Pinterest in te zetten voor het plannen van een aankoop. Door ook op Pinterest te adverteren zorg je er dus voor dat je deze enorme groep succesvol bereikt!

Een resultaat gedreven aanpak

Wat kan je verwachten van New Sky?

Bij New Sky hechten we veel waarde aan transparantie en duidelijke communicatie. Daarom houden we je gedurende het gehele proces op de hoogte van de voortgang en resultaten. Je kunt rekenen op:

 1. Persoonlijke aandacht:
  Wij geloven in een persoonlijke aanpak en werken nauw samen met jou om jouw doelen te bereiken.

 2. Resultaatgerichte strategieën:
  Onze experts ontwikkelen strategieën die aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen en zorgen voor meetbare resultaten.

 3. Transparantie en inzicht:
  Wij houden je op de hoogte van de voortgang en prestaties van jouw advertenties met heldere rapportages en inzichten.

 4. Continue optimalisatie:
  Ons team monitort en optimaliseert jouw advertenties voortdurend om maximale resultaten te behalen.

 5. Flexibele samenwerking:
  Wij bieden flexibele samenwerkingsmogelijkheden die passen bij jouw behoeften en budget.

 

Starten met een duidelijk plan

Hoe kan je starten met Google Ads?

Ben je klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen met effectieve Google Ads-campagnes? Volg deze eenvoudige stappen om samen met New Sky jouw online zichtbaarheid te vergroten en meer leads en verkoop te genereren:

 1. Neem contact op:
  Vul ons contactformulier in of bel ons om een vrijblijvend gesprek in te plannen.

 2. Strategiegesprek:
  Tijdens een strategiegesprek bespreken we jouw bedrijfsdoelen en wensen, en ontwikkelen we een plan van aanpak.

 3. Campagne opzetten:
  Ons team gaat aan de slag met het opzetten van jouw Google Ads-campagne, inclusief het uitvoeren van zoekwoordenonderzoek, het maken van advertenties en het instellen van de targeting.

 4. Monitoren en optimaliseren:
  We monitoren de prestaties van jouw campagne en optimaliseren deze voortdurend om maximale resultaten te behalen.

 5. Rapportage en evaluatie:
  We houden je op de hoogte van de voortgang en resultaten met regelmatige rapportages en evaluatiemomenten.

Neem vandaag nog contact op met New Sky en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van Google Ads. Samen werken we aan het realiseren van jouw bedrijfsgroei en het bereiken van jouw doelen.

Klaar om te profiteren van de kracht van Pinterest Ads?